Huippukokki Gordon Ramsay makumatkailee Suomessa - ja paljastaa mielipiteensä täkäläisestä ruoasta

Ruokaohjelma Gordon Ramsayn makuseikkailut jatkuu kolmannen kauden jaksoilla. Heti ensimmäisessä jaksossa seikkaillaan Pohjois-Suomessa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Gordon Ramsay valmistelee poroannosta. Ramsay yhdistää poron marjoihin ja sieniin. © Justin Mandel/National Geographic

Ruokaohjelma Gordon Ramsayn makuseikkailut jatkuu kolmannen kauden jaksoilla. Heti ensimmäisessä jaksossa seikkaillaan Pohjois-Suomessa.
Teksti: Onnimanni Liukkonen

Helsinkiläinen Michelin-keittiömestari Kim Mikkola perehdyttää brittikokki Gordon Ramsayn suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Heti jakson alussa tulisieluinen britti soittaa suutaan tuttuun tyyliinsä ja kertoo sensuroimattoman mielipiteensä suomalaisesta ruoasta.

Jaksossa Ramsay pääsee myös saunaan kokkaamaan porolihapullia ja lopussa on luvassa Ramsayn ja Mikkolan välinen kokkaustaisto.

Gordon Ramsayn makuseikkailut, su 29.8. klo 21.00, National Geographic

Gordon Ramsay valmistelee poroannosta. Ramsay yhdistää poron marjoihin ja sieniin. © Justin Mandel/National Geographic

Gordon Ramsay valmistelee poroannosta. Ramsay yhdistää poron marjoihin ja sieniin. © Justin Mandel/National Geographic

X