Huippurikkaat bilettäjät näyttää miten julkimot ja pintaliitäjät bailaavat luksusklubilla

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kuvassa Joe Fournier © AVA
Huippurikkaat bilettäjät - Pääsemme seuraamaan öky-yökerho Bonbonnierin toimintaa Lontoossa ja Kreikan Mýkonosilla. Kun viinipulloista saatetaan maksaa satoja tuhansia puntia, yksikin hiljaisempi ilta voi koitua turmioksi.

Klubien omistaja Joe Fournier matkustaa tutustumaan myös Pariisin ja Miamin yöelämään. Yllättävän irtisanoutumisen jälkeen markkinointijohtajan paikka on auki ja suuriin saappaisiin astuvalla on suuri kunnia ja vastuu, kun tarkoituksena on nostaa paikan mainetta entistä hullunkurisemmilla juhlilla.

Joe Fournier syntyi Lontoossa, varttui Monacossa ja päätyi kuntosaliyrittäjäksi sekä useammankin kuuluisuuden personal traineriksi. Lähtökohdat uralle viihdyttämisbisneksessä olivat lupaavat, ja ne Fournier myös käytti.

Realityohjelmassa kurkistellaan Fournierin ökytason yökerhoon Bonbonniereen Lontoossa ja hänen pop-up -klubiinsa Mykonosin saarella Kreikassa. Siinä sivussa Huippurikkaat bilettäjät on ylellisten tuotemerkkien paraati. Välillä raskaan keskisarjan nyrkkeilijä hermostuu, kun julkkispöhinää ei ole riittävästi.

Fournier on nimennyt ystävikseen esimerkiksi Paris Hiltonin ja David Hasselhoffin. Jo se kertoo, missä tyylilajissa ohjelmassa karkeloidaan. Treenatut käsivarret nousevat kattoon – luksuskellojen ja korujen kera. Jengi huutaa woo-huu, ja tolkuttoman kalliit juomat hölskähtelevät muuallekin kuin silikonihuulten väliin.

Minulla jo sen pelkkä katsominen saa vatsahapot vellomaan, mutta meitähän on moneksi. Jos pintaliito kiehtoo, niin tästä irtoaa.

Huippurikkaat bilettäjät, perjantai 16.7. klo 21.00, AVA

X