Hustlers – Korkojen kera -rikoselokuvan strippareilla on kerrankin päätäntävalta omasta kehostaan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Hustlers - korkojen kera
Seksiä tihkuva Ramona Vega (Jennifer Lopez) laittaa miesten päät pyörälle. © Yle
Leffan tähtihetkistä vastaa Jennifer Lopez.

Hustlers – Korkojen kera on yhdysvaltalainen rikoselokuva vuodelta 2019. Newyorkilaisen strippiklubin naiset tienaavat sujuvasti, vaikka tuloista osa nyhdetäänkin. Sitten finanssikriisi vie paikalta Wall Streetin rikkaat sikailijat ja heidän dollarinippunsa.

Niinpä nokkelat naiset alkavat omatoimisesti huumata ja putsata pahaa aavistamattomat ukkopahat. Keikkaa pukkaa.

Tosipohjaista tarinaa on myyty draamakomediana, mutta viimeistään tässä vaiheessa hymyt muuttuvat irvistyksiksi. On vaikeata liittyä riemuun, kun päänelikko saa rikoksella hommattua kalliita laukkuja ja turkiksia.

Se on sääli, sillä ohjaaja Lorene Scafaria on pitänyt huolen, että elokuvan strippareilla on kerrankin päätäntävalta omasta kehostaan. Vaikka lavalla auliisti vatkataan, on elokuvassa tirkistelyn sijasta lojaalisuutta ja vahvoja, värikkäitä hahmoja. Muusikot Lizzo ja Cardi B:kin käyvät kuvassa.

Kertojana ja keskushenkilönä toimii Constance Wun esittämä Destiny, mutta tähtihetkistä vastaa Jennifer Lopez. Klubin kuningatar Ramonassa on särmiä loppuun saakka. Välillä timmi tähti (50 v.) antaa tankotanssin terveysvaikutuksista puhuttelevan esimerkin.

**½

Hustlers – Korkojen kera, sunnuntai 29.1. klo 21.25, TV2

X