Huvila & Huussi: Laulaja Erin opettelee mökkeilyä lastensa kanssa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Erinin mökki kunnostetaan uuteen uskoon uudella Huvila & Huussi -kaudella. ”Kun lapset täyttävät 7 ja 5, rupeaakin tuntumaan yhtäkkiä siltä, että mökkeily voisi olla aika jees!” Erin Anttila kertoo.
Laulaja Erinin mökki kunnostetaan uuteen uskoon uudella Huvila & Huussi -kaudella. ”Kun lapset täyttävät 7 ja 5, rupeaakin tuntumaan yhtäkkiä siltä, että mökkeily voisi olla aika jees!” Erin Anttila kertoo. © Nelonen
Mökkien muodonmuutoksia on jälleen tarjolla maanantaista alkaen. Huvila & Huussi -sarjan uusissa jaksoissa käsittelyyn pääsevät muun muassa Tuomas Kyrön mökkipiha ja Bull Mentulan pirtti.

Uudella Huvila & Huussi –kaudella ensimmäiseksi suunnataan laulaja Erin Anttilan luo. Hänestä tuli mökinomistaja, kun hän lunasti muusikkomiehensä kanssa tämän vanhempien kesäpaikan.

”En ole kova mökkeilijä tähän asti oikein ollut. Vähän harjoittelen tätä asiaa”, Erin sanoo ohjelmassa.

Toiveissa olisi loihtia pieneen tupaan avaruutta ja mukavampia istumapaikkoja. Erin haaveilee ennen kaikkea siitä, että hänen lapsensa voisivat viettää enemmän aikaa lähellä luontoa. Kun vanhemmat lähtevät keikoille, miehen sisko puolisoineen voisi hoitaa lapsia Helsingin sijaan mökillä.

Pandemiatilanteen takia hetki varmasti vielä vierähtää, ennen kuin Erin pääsee keikoille. Vuosi sitten häneltä julkaistiin lähes neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -paluusinglen radiosuosio osoitti, että yleisö ei ole unohtanut Eriniä. Laulaja oli mukana myös kuluvalla The Voice of Finland -kaudella, kun Maija Vilkkumaa kutsui hänet apuvalmentajakseen.

”Oli nautittavaa kuunnella mielettömän hyviä laulajia ja Maijan kanssahan aika vierähtää aina liian nopeasti”, Erin kiittelee Instagramissaan.

Huvila & Huussi, ma 22.3. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Huvila & Huussi Asuntomessuilla: neljässä eri erikoisjaksossa on omat teemansa

X