Jahti-visailuohjelman juontaja Mikko Leppilampi löysi aikaa intohimolleen musiikille

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Mikko Leppilampi toimii Jahti -visailuohjelman juontajana.
Mikko Leppilampi toimii Jahti -visailuohjelman juontajana. © Mtv3
Jahti -ohjelman juontaja Mikko Leppilammen mielestä oli hauska nähdä kilpailemassa juontajia, jotka tavallisesti työssään haastavat ihmisiä kysymyksillään.

Visailuohjelma Jahti jatkuu kolmannen kauden toisella puoliskolla torstaina. Aloitusjaksossa tietämystään testaavat radiojuontajat Esko Eerikäinen, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Juontaja Mikko Leppilammen mielestä oli hauska nähdä kilpailemassa juontajia, jotka tavallisesti työssään haastavat ihmisiä kysymyksillään. Lukuisia ohjelmia luotsaava Leppilampi nauttii Jahdissa erityisesti siitä, että voi olla tilanteessa läsnä omana itsenään.

”On nastaa olla kilpailijoiden apuna ja tukena samaan tapaan kuin Talentissa”, hän sanoo.

Korona-aika on saanut Leppilammen pysähtymään, kun tv-työt jäivät tauolle. Vapun tienoilla hän julkaisi singlen Suurempi voima. Äkkiseltään kappale kuulostaa rakkauslaululta, mutta siinä on kyse muustakin.

”Kappaleessa on kyse iän myötä tulleesta ymmärryksestä: kaikella on ollut tarkoituksensa, ja kaikesta voi halutessaan kasvaa ja kehittyä.”

Leppilampi julkaisi esikoisalbuminsa jo vuonna 2006, mutta sitten tv-työt veivät mukanaan. Hän on harrastanut musiikkia koko ajan, mutta vasta nyt tuntui oikealta julkaista jotain uutta. Koska saamme kuulla lisää?

”Musiikki on minulle henkilökohtainen intohimo, jonka tekeminen ei ole millään tavalla aikataulusidonnaista. Julkaisen taas, kun se tuntuu oikealta. Biisiaihioita kyllä on.”

Jahti, to 28.5. klo 21.00 Mtv3

Lue myös: Uudistusmielinen näyttelijä-ohjaaja Pamela Tola on kunnostautunut myös ohjaajana

X