Janni Hussi paljastaa piinansa ennen Koti koiralle -ohjelman julkistamista – ”Rikoin kaikkia omia sosiaalisen median sääntöjäni”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Koti koiralle
Janni Hussin Harri-koira pääsee osallistumaan omistajansa työprojekteihin. © Nelonen
Ohjelmassa etsitään kodinvaihtajakoirille koteja loppuelämäksi perheistä, joissa on aikaa rapsuttelulle.

Kun Janni Hussi sai tietää pääsevänsä juontamaan Koti koiralle -ohjelmaa, hän oli niin riemuissaan, että päätti toimia täysin periaatteitaan vastaan.

”Vihaan sosiaalisen median postauksia, joissa vihjaillaan, että nyt on ihania juttuja tulossa mutta vielä ei voi kertoa. Tätä ohjelmaa fiilistelin kuitenkin niin paljon, että rikoin kaikkia omia sosiaalisen median sääntöjäni ja tein sellaisen odottakaa vain -postauksen”, Hussi nauraa.

Pari viikkoa sitten alkaneessa sarjassa etsitään loppuelämän koteja koirille, joista omistajat joutuvat luopumaan esimerkiksi allergian tai muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.

”Olen aina rakastanut kaikkia eläimiä, mutta lähinnä sydäntäni ovat koirat, sillä lapsuudenperheessäni on aina ollut koiria. Tässä sarjassa pääsen myös elämään täysillä mukana sekä lemmikistä luopuvien ihmisten että koiran uuden perheen tunteissa.”

Janni Hussin oma lemmikki on toyvillakoira Harri

Hussilla itsellään on 9-vuotias toyvillakoira Harri, joka on hänen ensimmäinen aivan oma koiransa. Harri kulkee toisinaan Hussin mukana myös töissä.

”Esimerkiksi Suurimman pudottajan kuvauksissa syksyllä Harri oli päivät toimistokoirana kaikkien rapsuteltavana. Toki tarkistan aina tapauskohtaisesti, onko työryhmässä allergisia ihmisiä. Jos on, Harri jää kotiin.”

Koti koiralle, keskiviikkoisin klo 20.00, Nelonen

Lue myös: Janni Hussi ei kaipaa fitness-uralle: ”Se ei enää ole mua”

X