Jarkko Tamminen Show – puolivillainen läpijuoksu hahmogalleriaan

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jarkko Tamminen Show – Livenä lavalla
Jarkko Tamminen Show – Livenä lavalla. © Mtv3
Jarkko Tamminen Show on taltioitu syksyllä Peacock-teatterissa. Seuraavaan showhun kannattaa skarpata mauttomuuksia taas takaisin oivalluksiksi.

Ei tekisi mieli sanoa näin, mutta Jarkko Tamminen Show on skeidaa. Ihan suotta se on pilkottu vielä televisiossa kolmeksi eri jaksoksi. Ohjelma on rautaiset taidot omaavalta imitaattorilta Jarkko Tammiselta jo aika puolivillainen läpijuoksu hahmogalleriaan, jossa siis todellakin riittää tyyppejä – kolmisenkymmentä – Tammisen bravuurista Paula Koivuniemestä alkaen. Paulan merkkihokemana Tammisella on käheä ”ihania miehiä, ihania miehiä”.

Musiikkikappaleita on paljon, roolinvaihdot salamannopeita ja muuten pyrkimys kohti yhä pelkistetympiä siivuja imitoitavien julkisuuden hahmojen maneereista. Tamminen sijoittaa väsyneessä paketissa viisaasti heti ensimmäiseksi lenseän Jukka Pojan. Veto on parhaasta päästä.

Esitys on taltioitu syksyllä Peacock-teatterissa. Seuraavaan showhun kannattaa skarpata mauttomuuksia taas takaisin oivalluksiksi. Juopumusjutut Loirin ja Haapasalon ympärillä vielä menevät helppona vitsailuna. Loputtomat viittaukset erään rock’n’roll-kitaristin addiktioihin eivät.

Jarkko Tamminen Show – Livenä lavalla, su 20.9. klo 21.30 Mtv3

Lue myös: Tammerkosken rannalla – Mikko Alatalo laulattaa taas tamperelaisia

X