Jenni Kokander nauttii hulluttelusta – ja samalla odottaa rauhoittumisen aikaa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Masked Singer Suomi -panelisti Jenni Kokander.
Masked Singer Suomi -panelisti Jenni Kokander. © Mtv
Masked Singer Suomen ensimmäisellä kaudella Jenni Kokander jännitti sitä, että hänen arvailunsa menevät täysin metsään. Toisella kaudella hän tajusi, että parasta on vain olla kyydissä.

Lauantaina päästään jälleen arvuuttelemaan naamioitujen laulajien arvoitusta Ile Uusivuoren johdolla. Masked Singer Suomen toisella kaudella nähdään tutut panelistit Jenni Kokander, Janne Kataja ja Maria Veitola. Uutena vakiopanelistina aloittaa Christoffer Strandberg.

”Christoffer on niin ihana ja skarppi tyyppi! Hänellä ja Marialla on älyä ja tietoa. Minussa ja Jannessa asuu sellainen sekoilu ja hulluus”, kertoo Jenni Kokander.

Ensimmäisellä kaudella Kokander jännitti sitä, että hänen arvailunsa menevät täysin metsään. Toisella kaudella hän tajusi, että parasta on vain olla kyydissä, nauttia esityksistä ja arvailla rohkeasti.

”Itseään ei tarvitse sensuroida, vaan kannattaa uskoa myös kaikista epätodennäköisimpään vaihtoehtoon.”

Kokander näytteli juuri Putous AllStars -kaudella ja hiljattain ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Risto Räppääjä ja väärä Vincent. Syyskuussa julkaistiin myös esikoisromaani Sukupuuttoon kuolleiden planeetta. Hulinaa täynnä olleen syksyn jälkeen Kokander odottaa rauhoittumisen aikaa.

”Rakastan työtäni, mutta kun tämä hurlumhei loppuu, aion taas nauttia ajasta perheeni kanssa. On myös ihanaa laittaa ovi kiinni ja kirjoittaa lisää, antaa tarinoiden tulla.”

Masked Singer Suomi, la 17.10. klo 19.30 Mtv3

Lue myös: Putous AllStars: Hulvaton viihdeohjelma palaa taas ryminällä

X