John Corbett muistetaan yhä Sinkkuelämää-sarjan Aidanin roolista: ”Isoin juttu oli muuttaa New Yorkiin ja saada siitä vielä palkkaakin”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä John Corbett muistetaan yhä edelleen Sinkkuelämää-sarjan kilttinä Aidanina.
Näyttelijä John Corbett on valmistunut myös hiusmuotoilijaksi. ”Silloin tällöin juomme ystävieni kanssa kännit, ja leikkaan heidän hiuksensa”, Corbett paljastaa. © MVphotos
Tähti muistelee rooliaan ja kuvauksia lämmöllä.

Näyttelijä John Corbett, 56, saapui kesällä Monte Carlon televisiofestivaaleille tuomariston jäsenen roolissa. Hänet tunnetaan yhä edelleen kenties parhaiten Manhattanille sijoittuvasta Sinkkuelämää-sarjasta. Corbettin hahmo oli Sarah Jessica Parkerin esittämän Carrie Bradshaw’n hellä ja komea poikaystävä Aidan Shaw.

Corbett muistelee kyseistä rooliaan edelleen lämmöllä.

”Itselleni isoin juttu oli saada muuttaa sarjan kuvausten takia uuteen kaupunkiin, New Yorkiin, ja saada siitä vielä palkkaakin”, Corbett kertoo.

”Asuin 2000-luvun alussa Seattlessa, ja minun täytyi muuttaa New Yorkiin viiden kuukauden ajaksi vuosina 2000 ja 2001. En ollut koskaan aiemmin viettänyt aikaa New Yorkissa, joten kaupungin tutkiminen ja siihen tutustuminen oli minulle iso juttu”, Corbett muistelee nyt.

”Hauskinta oli ehdottomasti myös saada tutustua Sarah Jessica Parkeriin, jonka kanssa pääasiassa näyttelin. Hän kertoi hauskoja vitsejä, joten työskentely hänen kanssaan oli mahtavaa.”

Aidan vai Mr. Big?

Rooli Sinkkuelämää-sarjassa oli John Corbettille todellinen onnenpotku. © AVA

Monet Sinkkuelämää-faneista kiistelevät vieläkin siitä, olisiko Carrien pitänyt sittenkin jatkaa suhdetta Aidanin kanssa Mr. Bigin sijaan. Iso ja vahva Aidan olisi monien mielestä ollut parempi valinta Carrien kumppaniksi.

Sinkkuelämää-kirjan ja -kolumnien luoja Candace Bushnell on kuitenkin paljastanut, ettei hänen äitinsä koskaan pitänyt Aidanista, joten Bushnell päätti osittain senkin takia hankkiutua hahmosta eroon.

Onneksi Corbettilla oli enemmän onnea siviilissä kuin sarjassa. Hän tapasi jo vuonna 2002 elämänsä rakkauden, näyttelijä Bo Derekin, jonka kanssa Corbett on seurustellut jo yli 15 vuoden ajan.

”Olemme Bon kanssa kovia televisionkatsojia. Suosikkisarjojamme ovat Game of Thrones, Westworld, Fargo, Better Call Saul ja House of Cards”, hän luettelee innoissaan.

Yllätys: Corbett laulaa kantria

Kun Corbettilta kysyy, milloin hänet itsensä nähdään jälleen televisiossa, saa vastaukseksi toppuuttelua.

”Mahdollisuutesi meni juuri! Tein ison salapoliisisarjan pilottikuvaukset ABC:lle, mutta sarjaa ei valitettavasti valittu tuotantoon”, hän harmittelee.

Yhdysvalloissa matkustavat saattavat kuitenkin törmätä countrylaulajanakin tunnettuun Corbettiin musiikin merkeissä.

”Minulla on bändi, jonka kanssa olemme tehneet viime vuosien aikana arviolta 700 keikkaa.”

Sinkkuelämää, ma 12.2. – to 15.2. klo 19.20 ja 22.00 Ava

X