Jukka Poika nähdään vaimonsa Teija Stormin kanssa Kimpassa -sarjassa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Teija Stormi ja Jukka Poika
Teija Stormi ja Jukka Poika. © Nelonen
Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen Kimpassa -ohjelmassa Jukka Poika sanoo, että sai radiohittien myötä kaipaamaansa nostetta musiikin tekemiseen.

Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus ovat vierailleet tunnettujen suomalaisten pariskuntien luona Kimpassa -ohjelmassa. Sarjan viimeisessä jaksossa he suuntaavat Turun Kakskertaan, jonne muusikko Jukka Poika rakennutti vaimonsa Teija Stormin kanssa omakotitalon vuonna 2016.

”Mä oon jotenkin ihan jännässä. En tiedä miten päin olisin, vaikka oon kotona”, Jukka Poika hermoilee ennen kuin ovikello soi.

Jukka Poika avioitui Teija Stormin kanssa keväällä 2018. Stormi tahtoi ehdottomasti kirkkohäät, joten Jukka Poika liittyi kirkkoon ja kävi rippikoulun vanhemmalla iällä. Pariskunta sai viime kesänä Esko-pojan, joka on Stormin ensimmäinen ja Jukka Pojan neljäs lapsi.

Eri reggaeyhtyeistä tunnettu Jukka Poika siirtyi soolouralle vuonna 2007. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi Silkkii-singlen myötä 2011 ja esiinnyttyään Vain elämää -ohjelman kakkoskaudella. Jukka Poika sanoo, että sai radiohittien myötä kaipaamaansa nostetta musiikin tekemiseen.

”Tarviiko tässä sen suuremmasta enää unelmoidakaan”, hän toteaa.

Ohjelmassa Jukka Poikaa kuvaillaan taiteilijaluonteeksi. Hän on keikkaillut vaimonsa kanssa, joka hoitaa jämäkämmin esimerkiksi reissujen aikataulut. Stormi on myös toiminut miehensä keikoilla DJ:nä.

Kimpassa, ma 9.3. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Sketsiviihdettä kaipaava hauskuuttaja Kalle Lamberg jatkaa Stadi vs Lande -tietovisailun juontajana

X