Juontaja Elina Kottonen paljastaa lempisarjansa, jota odottaa palveluun joka viikko

Jaa kaverilleTilaa Seura
Elina Kottonen
© HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund
Elina Kottonen on nähty juontajana ohjelmissa kuten The Voice of Finland ja Suomen hauskin tavis.

Selviytyjien mittelöt koukuttavat

”Olemme seuranneet mieheni kanssa puoli-intohimoisesti Selviytyjien alkuperäisversiota, joten myös Suomen Selviytyjät kiinnostaa. Aluksi messusimme yhteen ääneen, miten kaikki olisi pitänyt tehdä toisin. Osallistujilta ohjelma vaatii pokkaa: toisten selän takana puhuminen näyttää myös ihmisen vähemmän viehättävän puolen.”

Selviytyjät

© Nelonen

Doctor Foster -sarja palkitsee odotuksen

”Olen seurannut Yle Areenasta Doctor Foster -sarjaa, jota ilmestyy palveluun vain yksi jakso viikossa. On huvittavaa huomata, miten pitkältä ajalta viikon odotus jokaisen jakson päätyttyä hetken tuntuu. Ennenhän viikon väli oli ihan tavallinen jokaisen sarjan kohdalla.”

Tutut äänessä radiokanavilla

”Monella kanavalla on äänessä tuttuja kollegoja, ja etenkin autossa surffaan kanavalta toiselle. Kotonakin radio on paljon auki. Pieni tyttäreni kommentoi usein, että ”hyvä biisi”, ja sitten tanssitaan.”

Asvaltti kutsuu

”Kevään tuloa on hieno seurata rauhassa kävellessä. Kuiva asvaltti vetää toivottavasti pian taas juoksemaankin. Mieli kirkastuu raittiissa ilmassa.”

Taiteilua tyttären kanssa

”Taiteilemme melkein kaksivuotiaan tyttäreni kanssa kotona joka päivä. Piirrämme, värittelemme ja maalaamme vesiväreillä vapaina taiteilijoina suurpiirteisesti ja tunteen palolla. Parhaat teokset kehystämme ja nimeämme. Äitiys on hauskaa! Muun muassa tätä en olisi ennen tullut tehneeksi.”

X