Juontaja Harri Moisio: ”Täytettyäni 40 vuotta kasvatin pitkän tukan, hankin moottoripyöräkortin ja lopulta ostin prätkän”

Jaa artikkeli
Harri Moisio
Harri Moisio on Radio Rockin Korporaation juontaja ja mukana Temptation Island Suomi 4 Extrassa. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Juontaja Harri Moisio tykkää kevyistä ja nokkelista sitcomeista, Kari Hietalahdesta, Pulp fictionista ja moottoripyöräilystä.

Näyttelijä

Kari Hietalahti on kotimaisista näyttelijöistä monipuolisuudessaan ylivertainen: taitava koomikko, joka pystyy muuntautumaan vakavaankin rooliin. Keisari Aarniossa hahmo on erilainen kuin esikuvansa – ainakin sen perusteella mikä käsitys itselleni jäi tavattuani Aarnion Vantaan vankilassa radiohaastattelun taustoittamista varten.”

Kari Hietalahti

Kari Hietalahti. © TIIA AHJOTULI / OM-ARKISTO

Netti-tv

”HBO:n Halt and Catch Fire onnistui koukuttamaan kunnolla. Sarjassa seurataan kahden täysin toisistaan poikkeavan ihmisen yhteistä yritystä vallata alaa kotitietokoneiden kasvavilla markkinoilla 80-luvulla. Hienoa kuvausta oman lapsuuteni ja nuoruuteni vuosikymmeneltä.”

Halt and catch fire

© HBO

Tv-sarja

”Tykkään kevyistä ja nokkelista sitcomeista. Veep ja Moderni perhe ovat olleet pitkään suosikkejani. Brittiläinen epäsovinnaisuudella leikittelevä Huonosti käyttäytyvät miehet on ikisuosikkini.”

Elokuva

Tarantinon Pulp Fiction pitää nähdä yhä uudelleen. Monen kohtauksen vuorosanat osaan ulkoa. Silti en usko koskaan kyllästyväni elokuvaan.”

Moottoripyöräilyä kesäiltaisin

”Täytettyäni 40 vuotta kasvatin pitkän tukan, hankin moottoripyöräkortin ja lopulta ostin prätkän. Voi olla, että ajelen keski-ikäisyyttä karkuun, mutta samapa tuo – mikään ei tunnu niin hyvältä kuin moottoripyöräily kauniina kesäiltana ja matkan päässä odottava lämmin sauna maaseudulla.”

X