Juontaja Iiro Harjula tunnustaa: ”Olen aika vilkas kaveri, eikä tapoihini tai tottumuksiini kuulu lähteä rauhoittumaan ja mietiskelemään yksin asioita”

Jaa artikkeli
Iiro Harjula
Iiro Harjula juontaa Miss Suomi 2018 -finaalin Viafreellä (la 29.9. klo 20.00) ja isännöi Viasatin jääkiekkostudioita. © ANNA RIIKONEN

Netti-tv

”Suoratoistopalvelut kuten Viaplay ja Netflix mahdollistavat monen jakson katsomisen putkeen. Eniten viime aikoina on koukuttanut Viaplayn jenkkisarja nimeltä StartUp, joka sijoittuu Miamiin. Sarja pyörii pimein rahoin rahoitettavan valuuttayhtiön ympärillä ja on todella koukuttava.”

StartUp

© VIAPLAY

Elokuva

”Tuoreimmassa muistissa on Ilosia aikoja – Mielensäpahoittaja, jonka nähtyäni päivittelin mielessäni monta kertaa sitä, miten hyvä elokuva oli. Leffa oli juuri sellainen kuin ohjaaja Tiina Lymi sanoi: tunteet nousivat pintaan ja elokuva kosketti. Useampaan kertaan tuli roskakin silmään.”

 Ilosia aikoja – Mielensäpahoittaja

© MAREK SABOGAL / SOLAR FILMS

Näyttelijä

”Jos pitää äkkiseltään sanoa suomalaisista lempinäyttelijöistä joku, niin ekana mieleen tulee Samuli Edelmann, joka on mielestäni loistava. En ole varmasti ainoa, joka niin vastaa.”

Televisio

”Tykkään katsoa rikosdraamasarjoja. Hyvistä kotimaisista sarjoista tuli intohimoisesti katsottua Helsingin poliisin murharyhmästä kertova Karppi.”

Touhuilua sportin parissa

”Olen aika vilkas kaveri, eikä tapoihini tai tottumuksiini kuulu lähteä rauhoittumaan ja mietiskelemään yksin asioita. Paljon tulee touhuttua sportin parissa, ja rentoudun esimerkiksi golfkentällä hyvien kavereiden kanssa. Harrastan jääkiekkoa, ja kesäisin pelaan niin paljon golfia kuin mahdollista.”

X