Juuse Saros on valmis ykkösvahdiksi – Uusi sopimus takaa Nashvillen maalivahdille noin viiden miljoonan dollarin vuositulot

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Juuse Saros
Juuse Saros seuraa edellistä Nashvillen suomalaisvahtia, Pekka Rinnettä. © MVPhotos
Juuse Saros on tyytyväinen uudesta sopimuksestaan Nashville Predatorsin kanssa. NHL-kausi alkaa lokakuun 12. päivänä maksukanavilla.

Lokakuun 12. päivänä starttaava 104. NHL-kausi antaa odottaa suomalaismenestystä etenkin maalivahtiosastolla. Koko jääkiekkomaailma tuntee Boston Bruinsin pitkäaikaisen huipputorjujan Tuukka Raskin, mutta alkavalla kaudella parrasvaloihin saattaa entistä vankemmin nousta 26-vuotias forssalaislähtöinen Juuse Saros.

Hän aloittaa jo seitsemännen kautensa Nashville Predatorsin organisaatiossa. Kärsivällinen työnteko on muovannut Saroksesta hitaasti mutta varmasti NHL-tason ykkösmaalivahdin. Saros on valmis ottamaan vastuullisen viitan harteilleen, kun Nashvillen pitkäaikainen ykköstorjuja Pekka Rinne päätti uransa viime kauteen.

Kun Rinne lähti viettämään kiekkoeläkeläisen elämää, Sarokselle sorvattiin uusi nelivuotinen työsopimus, joka takaa maalivahdille noin viiden miljoonan dollarin vuositulot.

”Olen tietysti iloinen sopimuksesta. Sopimus miellytti molemmin puolin, ja odotan innolla, että saan jatkaa pelejä täällä ja pelata hienojen fanien edessä”, Saros kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Alkavaa kautta Saros odottaa malttamattomana, eikä intoa ainakaan vähennä mahdollisuus pelata koronarajoitusten jälkeen jälleen täysille katsomoille.

”Viime kauden loppu meni hyvin, ja pääsimme pelaamaan täydelle kotiyleisölle, mikä muistutti hyvin siitä, mistä tässä kaikessa on lopulta kyse. Meillä on hyvä nuori joukkue, ja on mukava päästä heidän kanssaan jälleen töihin”, Saros sanoo.

Nashvillen kausi käynnistyy torstain ja perjantain välisenä yönä ottelulla tulokasjoukkue Seattle Krakenia vastaan. Tuota peliä voi seurata Elisa Viihde Viaplayssa, joka näyttää kauden kaikki ottelut. Valtaosa peleistä nähdään myös V sportin kanavilla. Kausi käynnistyy tiistaina V sport+ -kanavalla NHL-studiolla ja yöllä nähtävillä otteluilla Tampa Bay – Pittsburgh ja Vegas – Seattle.

NHL-kausi alkaa tiistaina 12.10. klo 21.00, V sport+

Lue muös: Arttu Ruotsalainen nousee vielä Leijonien ratkaisupelaajaksi, uskoo valmentaja – ”Are on kuin ruutitynnyri”

X