Jyrkkä ei kauhistelulle: Redrama puhuu raitistumisestaan sarjassa Toivomus

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Redrama jakaa tarinansa raitistumisestaan Toivomus -sarjan avausjaksossa.
Redrama jakaa tarinansa raitistumisestaan Toivomus -sarjan avausjaksossa. © Dan Gustafsson / Yle
Redrama puhuu uuden Toivomus -kauden avauksessa raitistumisestaan. "Keskityn siihen, kuinka kiitollinen olen raittiudestani."

Lasse Mellberg eli Redrama puhuu uuden Toivomus -kauden avauksessa raitistumisestaan, josta tulee ohjelman esityspäivänä kuluneeksi kymmenen vuotta.

”Ei ollut mikään itsestäänselvyys, että puhuisin aiheesta koskaan julkisesti. Oltuani raittiina pari kolme vuotta kyllästyin kuitenkin ympärilläni velloneisiin huhuihin ja vääriin tietoihin ja päätin kertoa itse tarinani”, Redrama muistelee.

”Olen sen jälkeen jopa miettinyt, jankkaanko haastatteluissa liikaa tästä samasta asiasta. Minullehan raittius on arkea.”

Redrama muistaa kuitenkin, kuinka paljon voimaa hän sai päihdevuosinaan muiden raitistumistarinoista. Ne toivat uskoa siihen, että joskus hänkin vielä onnistuu.

Tämän vuoksi oman tarinan jakaminen tuntuu perustellulta.

”En kuitenkaan halua kauhistella tai paasata. Keskityn siihen, kuinka kiitollinen olen raittiudestani. Se kiitollisuus auttaa panemaan stressin ja talousvaikeuksien tapaiset asiat mittasuhteisiin. Elämäni on nyt hyvää.”

Korona-aikaakin Redrama katsoo siltä kantilta, mitä positiivista yllättävät vapaat ovat tuoneet.

”Olen ehtinyt viettää aikaa puolisoni ja koiramme kanssa, mökkeillä ja nauttia kesästä. Olen tosi onnellinen myös siitä, että olen alkanut julkaista musiikkia oman pienen yhtiöni kautta.”

Toivomus, su 2.8. klo 20.00 Yle Teema & Fem

Lue myös: Ylen yleisurheilukesä tuo live-urheilun takaisin kotikatsomoihin – Urheilutoimittaja Petra Manner: ”Tämä on aika poikkeuksellista”

X