Kaikki kokkaamaan! Jamie Oliver kannustaa ruokaohjelmassaan: ”Resepteissä ovat ihan tavalliset riisit ja pakasteherneet kunniassaan”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jamie Oliver
Jamie Oliver loihtii helppoja reseptejä samastuttavasti. © Ava
Julkkiskokki Jamie Oliver kannustaa kaikkia keittiöön. Liiallista hienostelua vierastavan Jamien uusi ruokaohjelma on aiempaakin samastuttavampi, sillä se on kuvattu kutosjaksosta eteenpäin kännykällä.

Menee täydestä, kun brittiläinen tv-kokki Jamie Oliver joutuu turvautumaan aivan ennennäkemättömällä tavalla improvisointiin viimevuotisessa sarjassaan – jonka ajatuksena oli jo muutenkin vinkkailla poikkeusoloissa kotosalla syntyvistä sapuskoista.

Se suunniteltuakin kovempi improvisaatiovara tulee kuutosjaksosta eteenpäin, kun koronasulku esti työt kuvausryhmän kanssa. Tilannetta alleviivaten Jamie jättää vielä sängenkin ajamatta, ja kuvaamiset hoitaa vaimo kännykällä.

Resepteissä ovat ihan tavalliset riisit ja pakasteherneet kunniassaan. Mielenkiintoiseksi menee. Jaksossa 10 Jamie laittaa perheensä lempparia, paistettua riisiä Singaporen tyylillä, muun muassa makkaranpuolikkaasta.

Hienosteluhan ei ole Jamie Oliverin juttu yleensäkään. Avausjaksossa ollaan vielä studiossa, ja Oliver pistää pystyyn oikean pastanäytöksen. Hän tekee suunnilleen spagettien kiehumisajassa yhtä aikaa kolme iisiä pastakastiketta ja siinä sivussa tagliatelle-pastakiekurat jauhoista.

Jamie Oliver: Kaikki kokkaamaan, ma 19.4. klo 19.00 AVA

X