Katkeamaton – Vauvavuosi keskittyy Miisa Nuorgamin perheen pikkulapsiarkeen somevaikuttajan tutulla suoralla tyylillä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Katkeamaton –Vauvavuosi
Sarja jatkaa syväsukellusta Miisan ja hänen puolisonsa Eetun elämään. © Kristian Isotalo
Miisa on ollut vauvan kanssa kotona lähes vuoden, mutta vanhempainvapaa on loppumassa ja perhe sopeutuu isoon elämänmuutokseen.

Toimittaja-somevaikuttaja Miisa Nuorgam tunnetaan monipuolisista töistään. Nuorgam on muun muass­a työskennellyt paljon e-urheilun ­parissa, ja vuonna 2018 hän kilpaili Diilissä. Nyt hänen oma sarjansa saa jatkoa, uuden kauden nimi on Katkeamaton – Vauvavuosi.

Viime vuonna nähtiin ensimmäinen kausi Nuorgamin omasta Katkeamaton-sarjasta, jossa hän herätti suorapuheisuudellaan ja avoimuudellaan pientä kohua. Yhtä suoraan Nuorgam kommentoi asioita omalla Instagram-tilillään, jossa hän määrittelee olevansa saamelainen sinnipussi.

”Olen kyllästynyt tuntemaan olevani vääränlainen.” –Miisa Nuorgam

Instagramissa Nuorgam kertoo myös törmäävänsä ihmettelyihin siitä, kuinka hän voi olla saamelainen, vaikka asuu Etelä-Suomessa.

”Kysymys on kummallinen; saamelainen voi asua Helsingissä ja olla saamelainen samalla tavalla kuin mãoriperhe voi asua Espoossa ja olla silti mãoreja”, Nuorgam kirjoittaa.

Nuorgam toivoo myös, että saamelaiskulttuuria ei yritettäisi väen vängällä vertailla suomalaiseen kulttuuriin.

”Kaikkea ei tarvitse ymmärtää, eikä kaikesta tarvitse löytää samaistumispintaa. Kaikkea ei tarvitse verrata omaan elämään ja kulttuuriin, eikä se oma tapa elää yleensä ole ainoa oikea. Joskus voi vaan kuunnella, oppia, ja arvostaa muita kulttuureita sellaisina kuin ne ovat.”

Ylellä nyt alkava sarjan toinen kausi Katkeamaton – Vauvavuosi kertoo nimensä mukaisesti Nuorgamin perheen pikkulapsiarjesta.

Katkeamaton – Vauvavuosi, maanantai 28.11. klo 21.55, TV2

X