Kesäillan valssi -sarjan uusinta tuo lavalle tähtikaartin, jossa Eino Grön, Reijo Taipale ja Anita Hirvonen

Jaa artikkeli
Ohjelmaa juontaa Sari Tamminen. © Laura Pohjavirta
Juhannusaattona nähdään Kesäillan valssi. Ohjelma tekee paluun kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Näitä rivejä kirjoitettaessa on yhä auki, joskos koronarajoituksia höllennetään niin, että juhannuksena saadaan jossain tanssia elävän musiikin tahdittamana, partnerissa kiinni, muiden parien lomassa liihoitellen. Jos hätäapujortsuja ei viritellä edes mökkipihan grillin ympärille voi halutessaan asettua näköradion äärelle muistelemaan haikeana aikaa jolloin soitto soi, askellus sujui, ja kamerat kuvasivat joka kesä kymmenet lavatanssit.

Loppuilta tuo ruutuun kolme jaksoa suosittua Kesäillan valssisarjaa. Käheä-ääninen juontaja Sari Tamminen muistuttaa ohjelmaa tehdyn jo kesästä 1996, mutta kuvausvuonna 2011 se myös lopetettiin.

Nyt uusittavissa Pavilla kuvatuissa jaksoissa solistivieraina esiintyvät lavasuosikit Anita Hirvonen, Eino Grön, Reijo Taipale ja Eija-Sinikka. Edellisvuoden 2010 näytejaksossa laulavat Teemu Harjukari ja Jenna Bågeberg. Jos musiikki pitäytyi perinteisessä tanssimusiikissa, niin säestävinä kokoonpanoina esiteltiin uusia nuoria nimiä. Se oli silloin se, nyt on nyt.

Kesäillan valssi, pe 25.6. 21.30, TV2

Lue myös: Seuran Elävä Legenda Eino Grön, 82, ei haaveile eläkkeelle jäämisestä: ”Antaessani itsestäni kuulijalle saan samalla itselleni”

X