Kimppakämppä – Vieras viisikko päätyy ostamaan yhteisen talon

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kimppakämppä eli Five Bedrooms.
Kimppakämppä eli Five Bedrooms. © Sarah Enticknap
Kimppakämppä -sarjassa vitsinä ilmaan heitetty ajatus yhteisestä talosta alkaa pian elää todellista elämää, kun viisikko päätyy ostamaan talon, jossa kullekin on oma makuuhuone.

Australialaissarjaa Kimppakämppä eli Five Bedrooms katsoessa tulee miettineeksi, mitä britit tai ranskalaiset olisivat näistä aineksista saaneet aikaan. Ei ehkä mitään kovin kummoista, mutta mahdollisesti kuitenkin enemmän charmia tai kelvollista huumoria kuin tässä.

Ainsley, Harry, Liz, Ben ja Lachlan sattuvat samaan sinkkujen pöytään häissä. Vitsinä ilmaan heitetty ajatus yhteisestä talosta alkaa pian elää todellista elämää, ja niinpä toisilleen aika lailla vieras viisikko päätyy ostamaan talon, jossa kullekin on oma makuuhuone. Eipä aikaakaan, kun talo osoittautuu rötisköksi ja ihmissuhteetkin alkavat mennä solmuun.

Ainsley on vuosia ollut rakastunut työtoveriinsa Lachlaniin, Benillä ja Lizillä on ollut sutinaa, mutta Liz ei halua moisesta enää kuullakaan. Harry on homo, joka ei ole uskaltanut kertoa äidilleen totuutta. Lisänä sopassa ovat Ainsleyn takertuva entinen vuokraemäntä Heather, Harryn äiti ja Lachlanin vaimo Melanie.

Ja sitä rataa. Ainakin kahdeksanosaisen sarjan naamat ovat tuoreita. Muuta tuoretta siinä ei olekaan, lähinnä vain vähän saippuaoopperamaisia käänteitä ja söpöstelevää, kädenlämpöistä kivaa.

Kimppakämppä, ke 8.7. klo 22.00 Tv1

Lue myös: Sydänlääkärin syöksykierre – Suosittu sarja esitetään uusintana

X