Koko Suomi leipoo joulun -spesiaalin kunniaksi kisaamaan on kutsuttu ohjelman faneja

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Koko Suomi leipoo joulun
Joulujaksoissa tuomarit sekä Anne antavat myös maistuvimmat joulureseptinsä ja vinkkinsä rentoon jouluun. © MTV
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.

Royle Familyn eli Sohvanvaltaajien ikimuistoisessa joulujaksossa ei kukaan tykännyt englantilaisen joulupöydän perinteisistä ruuista. Kaikki kuitenkin olivat sitä mieltä, että samaa pitää ehdottomasti laittaa myös ensi jouluna. Niin taitaa olla monessa kodissa Suomessakin. Koko Suomi leipoo joulun, sarjan kolmiosainen jouluspesiaali, rohkenee kuitenkin esittää myös tuoreita pikkutarjokkaita.

Juhlan kunniaksi kisaamaan on kutsuttu ohjelman faneja. Hyvä niin: porukassa on tonttumaista toimekkuutta ja iloa, joka jouluun mainiosti sopii. He saavat hyvää tuulta irti myös tuomareista, kondiittorimestari Toni Rantalasta ja ravintoloitsija Markus Hurskaisesta. Omillaan nämä kuulostavat siltä, että voisivat jutella öyläteistä.

Pasteijat saavat sisäänsä mm. kananmunaa, juustoraastetta, sipulia, porkkanaa ja jouluisia mausteita. Syötävissä joulukuusen koristeissa porukka pääsee käyttämään enemmän värejä ja mielikuvitusta. Kiaran minttukrokanttibrowniet ja Katrin tyrnipullakranssit kelpaisivat vaikka meidän kuuseen.

Koko Suomi leipoo joulun, tiistai 22.11. klo 21.00, MTV3

X