Konsta Hietanen on luonut uraa muusikkona ja näyttelijänä – uralla on käänteitä riittänyt

Jaa artikkeliTilaa Seura
Aami ja Konsta Hietanen.
Aami ja Konsta Hietanen. © Mtv3
Tänä syksynä Konsta Hietanen tuli ryminällä takaisin suurille estradeille, kun hän hurmasi komeilla tulkinnoillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Suomen kansa sai tutustua valloittavaan persoonaan vuonna 1994, kun 10-vuotias vesseli Konsta Hietanen voitti Tenavatähti-laulukilpailun. Nuori mies levytti ja jatkoi lapsinäyttelijän uralle. 1998 hän oli pääosassa Raimo O. Niemen ohjaamassa elokuvassa Poika ja ilves. Hän toimi myös ääninäyttelijänä esimerkiksi animaatiossa Toy Story (1995).

Lupaavan viihdetaiteilijan ura katkesi kuitenkin nuorena aikuisena, mutta ei suinkaan menestymättömyyden takia. 2000-luvun alku meni ammattijalkapalloilijana Veikkausliigassa. Hän edusti lähes koko urheilu-uransa kotikaupunkinsa FC Lahtea. Pelaajauransa hän lopetti vuonna 2013.

Viime vuosien aikana Konsta Hietanen on taas luonut uraa muusikkona ja näyttelijänä. Omiakin kappaleita on julkaistu, mutta lähinnä hän on kiertänyt esittämässä covereita. Viime keväästä lähtien Hietanen on myös näytellyt Salatuissa elämissä.

Tänä syksynä Hietanen tuli ryminällä takaisin suurille estradeille, kun hän hurmasi komeilla tulkinnoillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Kaiken tämän ohella Hietanen on ehtinyt tulla viisilapsisen perheen isäksi. Lauantain Tuttu Juttu Show’ssa hän kisailee yhdessä vaimonsa Aami Hietasen kanssa. Ohjelmassa selviää esimerkiksi se, missä pariskunta suuteli ensimmäisen kerran.

Tuttu Juttu Show, la 14.11. klo  20.30 Mtv3

Lue myös: Juhani Henriksson työstää kiekkoa Helsingissä ja kalastusta Lapissa: ”Voin käsikirjoittaa tai pallotella ohjelman sisältöjä kotoa käsin”

X