Kotimaisen rikosdraama Aallonmurtajan toinen tuotantokausi alkaa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Maria Ylipää Aallonmurtaja
Maria Ylipää. © MTV3
Aallonmurtajan toinen tuotantokausi starttaa.

Aallonmurtaja oli C More -suoratoistopalvelun ensimmäinen kotimainen alkuperäissarja syksyllä 2017. Nyt alkaa sarjan toinen tuotantokausi.

Aallonmurtaja-sarjan henkilöhahmot tutuiksi

Aviopari Tuulan ja Upin rikollisesta toiminnasta Kotkassa kertovassa Aallonmurtajassa on edetty kaksi vuotta eteenpäin. Upi on jälleen vankilassa ja Tuula hoitaa ravitallia sekä yrittää pysyä erossa rikoksista. Upi pyörittää apureineen kuitenkin yhä huumebisnestä vankilasta käsin Suomen ja Venäjän rajan yli.

Turkka Mastomäki ja Maria Ylipää

Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki esittävät avioparia, joka on syvällä rikosmaailmassa. © MTV3

Hieman ruotsalaista Gåsmamman-sarjaa muistuttava Aallonmurtaja ei ole samanlainen täysosuma kuin aiheeltaan samankaltainen Helppo elämä oli vuosina 2009-11, mutta silti sujuva ja hyvin näytelty kotimainen rikosdraama.

Ensimmäisellä tuotantokaudella Kultaisen Venlan roolityöstään saanut Maria Ylipää (kuvassa) on Tuulana yhä sarjan kantava voima, ja hyvä on myös Joonas Saartamo parantumattoman äkkipikaisena Tumena.

Jos ei ole nähnyt ensimmäistä tuotantokautta, monet tapahtumat ja henkilöhahmot eivät ainakaan heti aukene. Sen verran suorasta jatkosta on kyse.

Aallonmurtaja, ma 4.11. klo 21.00 MTV3 

Lue myös: Aallonmurtajassa on voimakkaita naishahmoja

X