Krista Kososen tähdittämä Bullets -jännäri koukuttaa

Elisa Viihteen kunnianhimoisia suoratoistosarjoja tipahtelee ajan kanssa normikanavillekin. Seuraavana on vuorossa Bullets.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Krista Kososen uralla menee nyt lujaa.

Elisa Viihteen kunnianhimoisia suoratoistosarjoja tipahtelee ajan kanssa normikanavillekin. Seuraavana on vuorossa Bullets.
(Päivitetty: )
Teksti: Jussi Karjalainen

Pakolaiskriiseistä ideoitu jännityssarja Bullets (2018) on varsin imevä kokonaisuus, vaikka ohjaaja Pete Riskin ura pysähtelikin tehokkaasti Lordi-elokuva Dark Floorsin (2008) jälkeen.

On sentään aikamoista kokea Krista Kosonen ja Tommi Korpela toimintasankareina, vähän jopa Jani Volanen ja Outi Mäenpääkin.

Poliisin tiedusteluyksikön agentti Kosonen on passiväärennösvyyhden päällä, ja huumekomisario Korpela jäljittää turvapaikanhakijoiden mukaan sälytettyä amfetamiinia. Pitää pystyä yhteistyöhön, sillä kaksi haaraa johtavat maahan päässeeseen monikasvoiseen terroristiin (Game Of Thronesista tuttu Sibel Kekilli).

Sarjan aiotun kansainvälisen myynnin kannalta pakolaisspekulaatio oli ehkä liian kuumottavaa, mutta Kekillistä kyetään luomaan aidosti pelottava sillä, että hän ei vastaa kysymyksiin. Samaa vaiteliaan hahmon voimaa sovelletaan Kososeen, jonka uralla tunnetusti menee nyt lujaa.

Bullets, ma 13.1. klo 21.00 Mtv3

Lue myös: Antti Jokisen Kätilö-elokuvassa Katja Ketun romaanin verevyys vaihtuu kaupallisen elokuvan kieleen

X