Kuudes kerta -elokuva on romanttinen komedia aikuisella tvistillä

Jaa kaverilleTilaa Seura
Kuudes kerta
Antti Luusuaniemi ja Pihla Viitala näyttelevät romanttisen komedian seksileikkeihin heittäytyviä päähenkilöitä. © KIMMO METSÄRANTA / YLE KUVAPALVELU

Maarit Lallin elokuva on sekava romanttinen komedia aikuisella tvistillä. Samalla se sekoittaa aineksiaan mainion ennakoimattomalla tavalla, farssimaisen hektistä seksisuhdetta, yksityisetsivähommia.

Dekkari Annika Lahden (Pihla Viitala) hoito on Ricky Kalin (Antti Luusuaniemi), huoleton kiinteistövälittäjä. Annikan uusin keikka on varjostaa kummisetänsä vaimoa, jota esittää pursuileva Arja Saijonmaa, ensi kertaa suomalaisessa filmissä sitten 70-luvun.

Liian kunnianhimoinen sitoutumattomuuden satiiri jää vakavoituessaankin pintahinkkaukseksi. Näyttelijät eivät tiedä, keitä ovat. Niin varakkaita ainakin, että seksiaddiktioleikkiin riittää aikaa niin töissä kuin vapaalla.

Arvoasuntojen välittäjän bylsimispaikat ovat sen mukaiset – läpitalon kämppiä Korkeavuorenkadulla. Kuvaaja Teppo Högman vetelee tehoja Ullanlinnan kaupunginosan tyylikkyydestä.

Kuudes kerta, la 5.1. klo 21.00 TV2

X