Kuusijuhla: Susanna Laine johdattaa koko Suomea joulutunnelmiin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kuusijuhla, kuvassa Susanna Laine.
Kuusijuhla, kuvassa Susanna Laine. © Anne Hämäläinen / Yle
Marraskuussa Susanna Laine päätti kuuden vuoden juontopestinsä Puoli seitsemän -ohjelmassa ja nauttii nyt täysillä freelancerin vapaammasta elämästä juontaen Kuusijuhla -ohjelmaa.

Jouluaaton Kuusijuhla –ohjelmaa vietetään yhdessä Susanna Laineen ja Saara Aallon kanssa. Laine juontaa iltaan asti jatkuvan suoran lähetyksen, ja jouluisia sävelmiä rakastava Aalto laulaa. Lisäksi muun muassa vieraillaan ympäri Suomea ja nähdään erilaisia jouluperinteitä.

Susanna Laine on viime vuosina viettänyt jouluja ulkomailla ja niinkin, että vanhemmat ovat matkustaneet hänen ja sisarustensa luo pääkaupunkiseudulle. Lapsuuden ja nuoruuden perinteiset joulut Laine vietti vanhempiensa luona Seinäjoella.

”Ennen muinoin kävimme aina hautausmaalla, avasimme lahjoja ja söimme tietysti jouluaterian. Lapsuuden joulut olivat niin ihania, että niitä odotti jostain lokakuusta asti.”

Edelleenkin joulussa on Laineen mielestä taikaa, joten millä mielellä hän viettää sen tällä kertaa töissä?

”Oikeastaan ihan hauskaa! Ehdin viettää joulua kunnolla sitten pyhinä, mutta en ole vielä suunnitellut miten. Olen aika hetkessä eläjä.”

Marraskuussa Laine päätti kuuden vuoden juontopestinsä Puoli seitsemän -ohjelmassa ja nauttii nyt täysillä freelancerin vapaammasta elämästä.

”Jokainen päivä on vähän erilainen. Uusi arkeni on todella ihanaa!”

Ensi vuonna Laine näyttelee myös Salatuissa elämissä. Kuvaukset alkavat helmikuussa, mutta roolihahmo on vielä salainen.

Kuusijuhla, to 24.12. klo 12.10 Tv1

Lue myös: Mikko ”Peltsi” Peltola ja Peltsin toinen luonto: Luontokikkailua jylhissä maisemissa

X