Kymppitonnin juontaja Cristal Snow paljastaa: ”Olen hurahtanut geokätköilyyn”

Jaa artikkeliTilaa Seura

Cristal Snow juontaa 26.3.2018 FOXilla alkavaa Kymppitonni-visailuohjelmaa.

”Tykkään absurdista verbaalikomiikasta”

© NETFLIX

”Minulla ei ollut viiteen vuoteen telkkaria, mutta nyt olen hankkinut kunnon telkkarin. Tykkään absurdista verbaalikomiikasta. Aloin hiljattain katsoa Tina Feyn luomaa 30 Rockia, joka on mielestäni parhaimpia komediasarjoja. Lopetin juuri Netflixin mielenkiintoisen The Crownin. Tuommoisia historiallisia sarjoja pitäisi olla enemmän!”

Liane Moriartyn Big Little Lies vei mennessään

Liane Moriarty. © UBER PHOTOGRAPHY

”Olen kirjailija Liane Moriartyn iso fani, ja luin Big Little Lies -kirjan jo kauan sitten. Odotin myös siitä tehtyä sarjaa, joka on yksi freeseimpiä draamoja ikinä. Sarjan tunnelma on mieletön musiikkia, kuvaustapaa ja näyttelemistä myöten. Odotan jo uutta kautta ja sitä, kun Meryl Streep tulee sarjaan.”

Pakkomielle Better Watch Out -kauhuelokuvaan

”Olen obsessoitunut Better Watch Out -kauhuelokuvaan. Etsin Hollywood-ohjaaja Chris Peckoverin facebookista ja laitoin hänelle kehut viestitse. Hän vastasi minulle ja pyysi minua frendiksi.”

Salaiset Kansiot vie nuoruuteen

”Olen ollut aina ihan hullu Salaiset Kansiot -fani. Siinä on nostalgisia nuoruuden tunteita. Uusinta The X-Filesia olen odottanut kuin kuuta nousevaa.”

Geokätköilyä sisarlaumassa

”Olen hurahtanut geokätköilyyn, ja jouluna sain koko viiden hengen sisarlaumani hurahtamaan siihen. Lähdimme maastoon haalareissa, otsalamput päässä ja makkarat mukana kolmen aikaan iltapäivällä, ja tulimme metsästä vasta yöllä pois. Tunnistan heti, jos joku muu on etsimässä kätköjä.”

X