Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! Keskusteluohjelmassa löylytetään kotimaisia vieraita

Jaa artikkeliLähetä vinkki
 Hjallis Harkimon ja Jethro Rostedtin keskusteluohjelma Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!
 Hjallis Harkimon ja Jethro Rostedtin keskusteluohjelma Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! © Nelonenmedia
Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! pyrkii avoimesti 90-luvun klassikon, Hyvien herrojen, perilliseksi. Onnistuuko sarja tässä vai jääkö se lihaa syövien heteromiesten vastaiskuksi?

Liike-elämän, julkisuuden ja poliitiikan monitoimimiehet Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt vetävät Nelosen uutta keskusteluohjelmaa Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! Sarjassa löylytetään kotimaisia vieraita lööppijulkkikisista poliitikkoihin.

Sarja pyrkii avoimesti 90-luvun klassikon, Hyvien herrojen, perilliseksi. Onnistuuko sarja tässä vai jääkö se lihaa syövien heteromiesten vastaiskuksi #metoon jälkeiseen kulttuurisotaan? Sarjan vieraat viittaavat jälkimmäiseen, sillä Hjalliksen saunassa hikoilevat muun muassa Timo Soini, Aku Louhimies ja Tiina Jylhä.

”Nykyään uutistulvassa tapahtuu niin paljon, että usein se kohun keskellä ollut ihminen jää hämärän peittoon. Ohjelman tarkoituksena on jututtaa juuri näitä ihmisiä”, Jethro kertoi Iltalehdelle toukokuussa.

Yllätykseksi jää, miten isännät jakavat roolit keskenään. Hjalliksen tyyli on ollut kahdesta kärkkäästä kärkkäämpi. Liike Nytin perustaja on nimittänyt muun muassa työmarkkinaosapuolia kampaviinerin mussuttajiksi ja Suomen korona-ajan maskilinjauksia pelleilyksi.

Jethron aiemmat ohjelmat taas lupaavat lähinnä kohkaamista pilke silmäkulmassa, mutta Dplayn dokumenteissaan Jethro on tarttunut myös vakavampiin aiheisiin, kuten suomalaisten ylipainoon. Roolit voivat siis myös yllättää.

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! ke 19.8. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Entä jos? Jossittelun ammattilainen Jari Tervo luotsaa oman keskusteluohjelman

X