Maalla, merellä ja lautasella – Kokkisotaohjelma Tallinnan ja Helsingin välillä

Jaa artikkeliTilaa Seura
Maalla, merellä ja lautasella juontaja Pipsa Hurmerinta, ja ammattikokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.
Maalla, merellä ja lautasella juontaja Pipsa Hurmerinta, ja ammattikokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell. © Mtv3
Tiistaina 21.4. ensiesityksensä saanut sarja Maalla, merellä ja lautasella on jälleen yksi versio kokkisotaohjelmista, joissa julkkikset kokkaavat kilpaa ammattilaisten avustuksella.

Maalla, merellä ja lautasella –sarjan koukkuna on se, että kisa käydään laivalla Tallinnan ja Helsingin välillä. Ekstrajännitystä rakennetaan lähettämällä kilpailijat ruokaostoksille Tallinnaan. Yhteistyökumppanina toimiva laivayhtiö saa kivasti näkyvyyttä, kun jopa ostoskorit on värikoodattu sen logon mukaisesti.

Tämäntyyppiset ohjelmat seisovat tai kaatuvat vierailevien kilpailijoidensa varassa. Ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat näyttelijä Alina Tomnikov ja toimittaja Ina Mikkola, jotka huolehtivat luontevasti hyväntuulisesta tunnelmasta. Pipsa Hurmerinta juontaa, ja kilpailijoilla on tukenaan ammattikokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell.

Etukäteen nauhoitetun ohjelman katsominen koronakriisin keskellä herättää myös oudon nostalgisia tunteita. Miten huolettomasti ihmiset halailevat toisiaan ja syövät yhdessä! Ja että joskus matkailimme laivalla lahden yli ihan vain huvin vuoksi!

Maalla, merellä ja lautasella, to 23.4. klo 15.00, 20.05 Mtv3, Ava

Lue myös: Madventures Suomi: Maailmanmatkailua maakuntatasolle

X