Maisa Torppa haluaisi olla kuin kuningatar Victoria: ”Olen aina tykännyt seurata historiallisia sarjoja”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Maisa Torppa
Maisa Torppa nähdään maanantaisin TV5:n ohjelmassa Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset. © TV5

Kuninkaalliset kiinnostavat

”Olen aina tykännyt seurata historiallisia sarjoja. Nyt Yleltä tulee tosi hyvin tehdyn Victorian toinen tuotantokausi. En ole muuten ikinä television ääressä, joten olen kirjoittanut kalenteriini sarjan alkamisajan. Suosikkihahmoni on itse kuningatar tietenkin. Leikin, että saisin itse olla samanlainen. Seuraan kuninkaallisia muutenkin.”

Victoria

© GARETH GATRELL / YLE KUVAPALVELU

Temptation Island koukuttaa

”Mieheni parjaa minua salaisesta paheestani, joka on Temptation Island. En voi sille mitään, mutta olen ollut sarjan kaikkiin tuotantokausiin ihan koukussa. Katson uudet jaksot tietenkin aina heti Ruutu+:sta. Olen ollut positiivisesti yllättynyt Bile-Danista, josta on saanut tosi sympaattisen kuvan.”

Bile-Dani

© LARS JOHNSON PHOTOGRAPHY

Mona Lisa Smile on ikisuosikki

”Voin palata aina ja aina uudestaan elokuvaan Mona Lisa Smile, jossa Julia Roberts näyttelee. Olen valehtelematta nähnyt elokuvan ainakin 15 kertaa, viimeksi muutama kuukausi sitten.”

Naisdekkaristien tuotanto vie mukanaan

”Tykkään rikosdekkareista ja viimeiset pari vuotta olen jämähtänyt kiinni ruotsalaisiin naisdekkaristeihin. Olen lukenut läpi kaikki Camilla Läckbergit.”

Säkki irtokarkkeja ja verhot kiinni

”Tällä hetkellä elämäni on aika hektistä koulun ja työjuttujen takia. Rentoudun ostamalla itselleni sairaan ison irtokarkkipussin, pistämällä verhot kiinni ja katsomalla jotain sarjaa putkeen Netflixistä tai muualta. Se on ihan parasta. Myös mökilläolo mieheni kotiseudulla hänen kanssaan rentouttaa.”

X