Masked Singer USA: Laulaja Nicole Scherzingerillä on etua hahmoja arvuutellessa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Masked Singer USA, kuvassa laulaja Nicole Scherzinger.
Masked Singer USA, kuvassa laulaja Nicole Scherzinger. © Mvphotos
Lauantaista alkaen Subilla päästään arvuuttelemaan Yhdysvaltojen Masked Singer -viihdeohjelman toisen kauden hahmojen henkilöllisyyksiä. Mukana kilpailussa ovat muun muassa hahmot Jäätelö, Leopardi ja Rottweiler.

Masked Singer Suomen toinen kausi huipentui juuri ennen joulua Tohtorin eli Nightwishista tutun Marko Hietalan voittoon. Suuren suosion saavuttanut ohjelma perustuu eteläkorealaiseen formaattiin.

Panelistit muodostavat ohjelman tärkeän elementin: heidän tehtävänsä on spekuloida, kuka minkäkin maskin takana mahtaa olla. Yksi amerikkalaisversion panelisteista on Nicole Scherzinger, joka muistetaan erityisesti The Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulajana. Bändin hajoamisen jälkeen Havaijilla syntynyt laulaja ja tanssija viritteli soolouraakin. 42-vuotias Scherzinger on myös toiminut tuomarina X-Factorissa ja napannut voiton Dancing With the Stars -ohjelmassa.

Nyt nähtävä toinen kausi esitettiin kotimaassaan vuonna 2019. Tällöin Scherzinger vakuutti The Hollywood Reporterille, että hänellä saattaa olla tietty etu hahmoja arvuutellessa.

”Suurin etuni on, että kuulen äänestä, onko laulaja ammattilainen vai ei. Silti ohjelmassa tullaan yllättymään!”

Masked Singer USA, la 16.1. klo 18.00 Sub

Lue myös: Masked Singer Suomi – 12 outoa hahmoa hoilottaa naamioituna

X