Masked Singerin Suomi-versio palaa jälleen – Ketkä laulavat nyt maskien takana?

Jaa artikkeli
Masked Singer
Masked Singer Suomi palaa! © Mtv3
 Masked Singerin Suomi-versio palaa aikaisempaa suuremmalla hahmokattauksella. Nyt arvuutellaan 16 erilaista laulavaa hahmoa.

Keitä ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira, Robotti? Entä kuka heistä on Masked Singerin kultaisen naamion voittaja?

Tuomaristossa hahmojen henkilöllisyyksiä arvaavat Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Stradberg ja Janne Kataja sekä ohjelman juontaa Ilkka ”Ile” Uusivuori.

Studioyleisöllä on valta äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja jokaisen jakson lopuksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu näyttämään itsensä maskin takaa. Viimeiseksi jäljelle jäänyt voitokas maskinaama lunastaa kultamaskin. Myös hänen identiteettinsä selviää lopuksi.

Naamioituneiden laulajien idea kuin luotu lauantai-illan prime timeen: laulukilpailu, naamiaiset, karaoke, sketsihahmokisa ja 1970-luvun Peter Gabriel samassa paketissa.

Kilpailuhengessä elävät kanavatkin, sillä Voice of Finland ja Masked Singer on laitettu samalle ohjelmapaikalle. Kumman katsojat valitsevat?

Masked Singer, la 28.8. klo 20.00, Mtv3

Lue myös: Maria Veitola Masked Singerin pressissä: ”Olen vuosia kärsinyt pahasta ahdistuksesta – ja ihmetellyt sitä”

X