MM 95: Takaisin Leijonaksi – Papat pistävät itsensä kuntoon

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Elokuvan tarina – uusi sukupolvi viehättää moninaisella näkökulmallaan, kirjoittaa Onnimanni Liukkonen, TV-Maailman tuottaja.
Onnimanni Liukkonen on TV-Maailman tuottaja. © Pekka Nieminen / Otavamedia
MM 95: Takaisin Leijonaksi -sarjan karjut Timo Jutilasta Jukka Tammeen ja Mika Strömbergistä valmentaja Pentti Matikaiseen ovat ottaneet iskuja urheilijaurallaan, mutta myös sen jälkeen.

Timo Jutila on rakastettavan suomalainen hahmo. Hän ei ole täydellinen, vaan inhimillisyydessään kiinnostava. Mies, joka on noussut kansallissankariksi MM-kultakapteenina. Hänelle on myös naureskeltu ”rillaajana”, jolle maistui alkoholi vähän liikaakin vuoden 2011 maailmanmestareiden joukkueenjohtajana. Entisten kultaleijonien sarjassa MM 95: Takaisin Leijonaksi Jutila on vallan sympaattinen. Kroppa pettää, mutta läppä lentää.

Ruumis on ollut entisille kiekkoilijoille työkalu, jota on kulutettu armottomasti. Tämän sarjan karjut Jutilasta Jukka Tammeen ja Mika Strömbergistä valmentaja Pentti Matikaiseen ovat ottaneet iskuja urheilijaurallaan, mutta myös sen jälkeen.

Terveystarkastukset kertovat karua kieltä entisten huippu-urheilijoiden terveydentilasta.
Realitysarjoissa tavoitellaan usein sensaatioita. Sellaisten vastapainoksi on mukava nähdä tällaista tosi-tv:tä, jossa urheilijat nähdään jo hieman syrjään vetäytyvinä vanhenevina uroksina. Uhoa riittää vielä vähän, mutta suklaalevy kiinnostaisi enemmän kuin kova treeni. Ja Juti on Juti, ei vain pysty pupujen ruokaa syömään. Onneksi kaverit kannustavat, heille kelpaa lautasen vihreäkin ravinto.

MM 95: Takaisin Leijonaksi, Nelosella ja Jimillä.

Lue myös: Penkinlämmittäjät: Veteraanipanelisti ja urheilu-ummikko kohtaavat

X