MOT ottaa varaslähdön syksyyn: Korona-erikoisjaksoja ja rahanpesua

Jaa artikkeli
MOT, kuvassa Marko Hietikko.
MOT, kuvassa Marko Hietikko. © Yle Kuvapalvelu 
Tuottaja Hietikko valottaa syksyä sen verran, että MOT perehtyy Suomen suurimpaan rahanpesutapaukseen kansainvälisin lonkeroin.

”Syksyn ensimmäinen MOT on tavallaan varaslähtö”, sanoo Ylen tutkivan journalismin toimituksen tuottaja Marko Hietikko (kuvassa).

”Käymme päivittämässä kevään ohjelman Olympiastadionin todellinen hinta. Kysymme, mitä haastateltaville kuuluu. Skanska ei suostunut viimeksi kommentoimaan, mutta nyt pääurakoitsijakin kommentoi.”

Jessica Stolzmannin ohjelmassa oli kysymys rakennusmiesten oloista stadikan remontissa. Kauden ensimmäinen kokonaan uusi MOT-ohjelma ensi viikolla käsittelee netissä tapahtunutta mojovaa romanssihuijausta. Sen toimitti Kaisu Suopanki.

Tuottaja Hietikko valottaa syksyä sen verran, että ohjelma perehtyy Suomen suurimpaan rahanpesutapaukseen kansainvälisin lonkeroin. Ja toki jostain näkökulmasta myös koronaan, joka keväällä mullisti asioita niin, että ensi kertaa Hietikon elinaikana oli käytössä valmiuslaki.

”Silloin joutuu tiputtamaan käsistään sen, mitä oli tekemässä. Suunnitelmia meni romukoppaan, mutta ohjelma teki kaksi korona-erikoisjaksoa.”

MOT, ma 31.8. klo 20.00 Tv1

Lue myös: Stacey Dooley tutkii kiistanalaista valaanpyyntiä dokumentissa Valaanpyytäjät

X