Nenäpäivä 2020: Ilta täynnä musiikkia, koskettavia tositarinoita ja iloisia yllätyksiä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Nenäpäivä 2020, kuvassa Erin.
Nenäpäivä 2020, kuvassa Erin. © Yle / Simelius Simelius 
Nenäpäivä-lähetys tulee tänä vuonna useasta eri pisteestä Tampereella, jotta esiintyjien ja tuotannon ihmiskontaktit on voitu karsia minimiin.

Ylen Nenäpäivä 2020-hyväntekeväisyyskampanjan päätapahtuma on jälleen suora tv-lähetys, jossa esiintyvät muun muassa muusikot Erin (kuvassa), Samuli Edelmann ja Ressu Redford sekä koomikot Mari Perankoski, Jukka Puotila ja Joonas Nordman.

Nenäpäivä-lähetys tulee tänä vuonna useasta eri pisteestä Tampereella, jotta esiintyjien ja tuotannon ihmiskontaktit on voitu karsia minimiin. Tv-studioon ei oteta yleisöä, ja siihenkin on varauduttu, että kuka hyvänsä voi joutua perumaan esiintymisensä.

”Ohjelman sisältöön poikkeustilanne vaikuttaa ennen kaikkea mentaalisesti: miten asiat pitää esittää, kun monilla ihmisillä on huoli omasta lähiympäristöstään ja läheistensä jokapäiväisestä elämästä. Silti mottomme tänä vuonna on, että 13. päivä perjantai on meille onnenpäivä, koska tavallinen koronapäivä Suomessa on lottovoitto verrattuna lasten elämäntilanteeseen kehitysmaissa. Nenäpäivän henki on tsempata positiivisen ja hauskan kautta etenkin silloin, kun ollaan tekemisissä vaikeiden asioiden kanssa”, kertoo Ylen tuottaja Risto Vuorensola.

Nenäpäivä 2020, pe 13.11. klo 19.00 Tv1

Lue myös: Juontajalegenda Riitta Väisänen juontaa Kymppitonnin erikoisjakson

X