Nuortensarja Almost never seuraa bändejä ja bisnestä, perheitä ja ystäviä

Jaa artikkeliTilaa Seura
Almost never -nuorisosarja tarjoaa huumoria.
Almost never -nuorisosarja tarjoaa huumoria. © Yle kuvapalvelu
Almost never -sarjassa nuoret osaavat nauraa itselleen ja toisilleen, mutta huumori myös ulottuu tilannekomiikasta monenmoisen teennäisen pätemisen kulissien kaatumiseen. 

Brittiläinen nuortensarja Almost never alkaa siitä, mihin moni tuhkimosatu päättyy – tv:n musiikkikilpailun finaalista. Eivätkä sitä voita ohjelman päähenkilöt, oman bändin perustaneet varhaisteinit pojat, vaan kilpaileva tyttöbändi. Eivätkä kaikki kundit edes teeskentele hyviä häviäjiä! Tytöt saavat levytyssopimuksen, mutta poikienkin ryhmä pääsee myöhemmissä jaksoissa eteenpäin, nöyryytysten ja nolaamistenkin kautta.

Sarja seuraa bändejä ja bisnestä, perheitä ja ystäviä, kannustavia mutta ymmärtämättömiä vanhempia. Ja mikä tärkeätä, sarja onnistuu olemaan yllättävän hauska, kiertäen totisuuden karikot. Siinä on lystiä itseironiaa: nuoret osaavat nauraa itselleen ja toisilleen, mutta huumori myös ulottuu tilannekomiikasta monenmoisen teennäisen pätemisen kulissien kaatumiseen.

Traaginen taustatieto: Myaa esittävä Mya-Lecia Naylor kuoli 16-vuotiaana oman käden kautta, ilmeisesti vahingossa. Toisella tuotantokaudella hänen symppis olemuksensa korvattiin uudella henkilöhahmolla.

Almost never, ti 11.8. klo 17.25 Yle Teema & Fem 

Lue myös: Kahdeksanosainen sarja Barkskins pohjautuu historialliseen suurromaaniin

X