Ota rahat ja juokse -sarja palaa julkkisosallistujien piristämänä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Ota rahat ja juokse
Uudella kaudella räppärit Brädi ja Tuomas Kauhanen yrittävät naruttaa poliisia. © MTV3
Parien tehtävänä on piilottaa heille luovutettu salkku, joka sisältää 10 000 euroa, tunnin kuluessa.

Rahasalkun piilotuksen jännittävyys kulutettiin loppuun kahdessa kaudessa vuosina 2016 ja 2018. Ota rahat ja juokse -kolmoskautta yritetään piristää julkkisosallistujilla.

Aloitusjaksossa räppäreillä Tuomas Kauhasella ja Brädillä on tunti aikaa kätkeä 10 000 euroa sisältävä salkku niin hyvin, että sitä ei löydetä 30 tunnin aikana.

Yhdysvalloissa Take the Money and Run lopetettiin kuuden kauden jälkeen, ihan syystäkin. Piilotusformaatti toimii vain paperilla. Vaikka piilottajat voisivat teoriassa tehdä mitä vain, harhautukset ovat aina samankaltaisia. Kisaajien kuviteltu nerokkuus näyttäytyy paniikinomaisena juoksemisena erilaisilla metsäpoluilla.

Kaksi maastoetsijää ja ristikuulustelijaa yrittävät löytää piilon. Ex-poliisit esittävät salkunetsintäyksikköä 1990-luvun dekkarisarjalta näyttävässä lavasteessa. Äänekkäimpänä tutkijana on poliisissa hetken työskennellyt mediapersoona Kristiina Komulainen, jonka tärkein tehtävä on puskien kaivelu.

Vaikka kuulusteluissa voi tarkkailla, miten hankalaa valehteleminen on, kohtaukset jättävät huonon näyttelemisen maun.

Ota rahat ja juokse, perjantai 27.1. klo 20.00, MTV3

Lue myös: Kristiina Komulainen luottaa intuitioon, joka johti elämänmuutokseen: ”Minusta tuntuu, että olen löytänyt kutsumukseni”

X