Paljastin lapseni -ohjelma jäi vain yhteen jaksoon: käteen jää karmiva opetus, että vakoileminen ja huijaaminen ovat päteviä keinoja lastenkasvatuksessa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Paljastin lapseni
© TLC

Paljastin lapseni -ohjelmalla on tärkeä sanoma: jokaisen teinin vanhempien pitäisi ymmärtää sosiaalista mediaa, jotta osaisi kasvattaa lastaan käyttäytymään siellä turvallisesti. Koomikko Elliott Morgan on sympaattinen juontaja. Ja siinäpä hyvät uutiset olivatkin.

Toteutus on hämmentävä. Morgan luo someen valetilin ja houkuttelee nuoren tytön seuraamaan sitä. Teinin vanhemmat ovat mukana huijauksessa ja viestittelevät lapselleen valehenkilön nimissä. Kyllä, viesti somen vaaroista menee varmasti perille, kun teini nolataan tv-kameroiden edessä. Mitäpä siitä, jos saman tien menevät myös itsetunto, luottamus omiin vanhempiin ja yksityisyys, jota Paljastin lapseni väittää hurskaasti varjelevansa.

Ohjelman piti aloittaa sarja, joka jäi kuitenkin yhteen jaksoon. Ihan hyvä niin. Tästä jaksosta käteen jää lähinnä karmiva opetus, että vakoileminen ja huijaaminen ovat päteviä keinoja lastenkasvatuksessa.

Paljastin lapseni, pe 25.1. klo 21.00 TLC

X