Paras vuosi ikinä – Kolmekymppiset pitävät välivuoden ja pistävät ranttaliksi

Jaa artikkeliTilaa Seura
Lotta Kaihuan (kuvassa) ja Ella Lahdenmäen tähdittämä 10-osainen Paras vuosi ikinä ilmestyy C Moressa 26.3. alkaen kahden jakson viikkotahdilla.
Lotta Kaihuan (kuvassa) ja Ella Lahdenmäen tähdittämä 10-osainen Paras vuosi ikinä ilmestyy C Moressa 26.3. alkaen kahden jakson viikkotahdilla. © C More
Tuffi Filmsin tuottama Paras vuosi ikinä -komediasarja kertoo kolmekymppisistä ystävyksistä, jotka päättävät irtaantua yhteiskunnan oravanpyörästä.

Paras vuosi ikinä -komediasarjassa mainostoimiston AD Karla (Lotta Kaihua) palaa burnoutin jälkeen töihin, mutta päättää ensimmäisen työpäivän jälkeen irtisanoutua. Samaan aikaan kulttuurialan freelancerin Miinan (Ella Lahdenmäki) avomies ilmoittaa 17 yhteisen vuoden jälkeen löytäneensä elämänsä naisen. Miina muuttaa Karlan luo, ja kaksikko alkaa väsätä villin välivuoden to do -listaa. Paranna maailmaa, henkisty, kokeile huumeita ja orgioita, paneskele ympäriinsä!

Jokaisessa jaksossa ystävykset toteuttavat yhden epämukavuusalueelle vievän uuden asian – vaihtelevalla menestyksellä.

Karla on tottunut olemaan työssään rautainen ammattilainen, joten epävarmuutta uusien tilanteiden edessä on vaikea paljastaa.

”Oli kiinnostavaa päästä raottamaan ihmisestä sellaista puolta, jonka hän yrittää pitää piilossa”, Lotta Kaihua sanoo.

Karla etsiskelee myös elämänsä tarkoitusta. Kaihualla itsellään asian pohtiminen on vähentynyt vuosien saatossa. Enää ei ole tarvetta ratkaista kaikkia asioita kuten pari-kymppisenä.

”Olen tällä hetkellä aika tyytyväinen elämäni osa-alueisiin. Neljääkymppiä lähestyttäessä ei tarvitse olla niin aktiivisesti barrikadeilla tai Aasiassa matkustamassa. Vastaukset tulevat siitä, että on oikeassa paikassa oikeiden ihmisten kanssa.”

Paras vuosi ikinä, ma 24.8. klo 21.00 Mtv3

Katseluvinkit karanteeniin

Korona laittoi ihmiset etätöihin ja karanteeniin. Nyt jos koskaan voi hyvällä omallatunnolla katsoa televisiota. Tämä pätee varsinkin ikäihmisiin, jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään.

Yle Areenaan on lisätty sisältöä viihdyttämään kaikkia ihmisryhmiä. Metsolat tarjoaa nostalgiaa lama-Suomesta ja Ryhmä Haun uudet jaksot viihdyttävät leikki-ikäisiä. Livekeikkojen ja urheilutapahtumien peruuntumisesta aiheutuvaa harmia lieventämään on lanseerattu Yle Olohuone -konsepti. Otsikon alla nähdään kotimaista livemusiikkia ja nostalgisia talviurheiluhetkiä. Lisäksi pakettiin kuuluu viikko sitten alkanut Yle Olohuone: Kaikki kotona live. Mikko Kuustosen vetämä suora lähetys esitetään perjantaisin ja lauantaisin TV2:lla ja Areenassa. Kotikoululaisille Areenaan tuotu sisältöjä etäopiskelun tueksi.

Uusimman TV-maailman urheiluohjelmatiedot ovat lyhyet, koska lähes kaikki tapahtumat on peruttu. Tyhjäksi jääneen tilan täytimme ylimääräisellä jutulla C Moren suoratoistopalveluun tulleesta Paras vuosi ikinä -sarjasta. Siinä Lotta Kaihuan ja Ella Lahdenmäen näyttelemät kolmekymppiset naiset päättävät elää yhden vuoden ihan täysillä.

Tervetullutta irrottautumista korona-arjesta.

Onnimanni Liukkonen

Lue myös: Modernit miehet – Muuttuvaa mieskuvaa sekä teräviä havaintoja todellisuudesta ja yhteiskunnasta

X