Paras vuosi ikinä – Kolmekymppiset pitävät välivuoden ja pistävät ranttaliksi

Tuffi Filmsin tuottama Paras vuosi ikinä -komediasarja kertoo kolmekymppisistä ystävyksistä, jotka päättävät irtaantua yhteiskunnan oravanpyörästä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lotta Kaihuan (kuvassa) ja Ella Lahdenmäen tähdittämä 10-osainen Paras vuosi ikinä ilmestyy C Moressa 26.3. alkaen kahden jakson viikkotahdilla.

Tuffi Filmsin tuottama Paras vuosi ikinä -komediasarja kertoo kolmekymppisistä ystävyksistä, jotka päättävät irtaantua yhteiskunnan oravanpyörästä.
Teksti:
Milla Olkkonen-Lind

Paras vuosi ikinä -komediasarjassa mainostoimiston AD Karla (Lotta Kaihua) palaa burnoutin jälkeen töihin, mutta päättää ensimmäisen työpäivän jälkeen irtisanoutua. Samaan aikaan kulttuurialan freelancerin Miinan (Ella Lahdenmäki) avomies ilmoittaa 17 yhteisen vuoden jälkeen löytäneensä elämänsä naisen. Miina muuttaa Karlan luo, ja kaksikko alkaa väsätä villin välivuoden to do -listaa. Paranna maailmaa, henkisty, kokeile huumeita ja orgioita, paneskele ympäriinsä!

Jokaisessa jaksossa ystävykset toteuttavat yhden epämukavuusalueelle vievän uuden asian – vaihtelevalla menestyksellä.

Karla on tottunut olemaan työssään rautainen ammattilainen, joten epävarmuutta uusien tilanteiden edessä on vaikea paljastaa.

”Oli kiinnostavaa päästä raottamaan ihmisestä sellaista puolta, jonka hän yrittää pitää piilossa”, Lotta Kaihua sanoo.

Karla etsiskelee myös elämänsä tarkoitusta. Kaihualla itsellään asian pohtiminen on vähentynyt vuosien saatossa. Enää ei ole tarvetta ratkaista kaikkia asioita kuten pari-kymppisenä.

”Olen tällä hetkellä aika tyytyväinen elämäni osa-alueisiin. Neljääkymppiä lähestyttäessä ei tarvitse olla niin aktiivisesti barrikadeilla tai Aasiassa matkustamassa. Vastaukset tulevat siitä, että on oikeassa paikassa oikeiden ihmisten kanssa.”

Paras vuosi ikinä, ma 24.8. klo 21.00 Mtv3

Lue myös: Modernit miehet – Muuttuvaa mieskuvaa sekä teräviä havaintoja todellisuudesta ja yhteiskunnasta

X