Pasi Kaunisto -juhlakonsertti: esitys vuoden takaa Hämeenlinnan Teatterista

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Pasi Kaunisto -juhlakonsertti
Pasi Kaunisto -juhlakonsertti © AlfaTV
Hämeenlinnan Teatterissa esitetyn vuoden takaisen Pasi Kaunisto -juhlakonsertin jälkeen nähdään vielä henkilökuva Kaunistosta eli parituntinen paketti on tuhti.

Laulaja Pasi Kaunisto täytti marraskuun alussa 70 vuotta. Täysipainoinen, pitkä juhlakonsertti ei ole kuitenkaan synttärijuhlakeikka, vaan esitys vuoden takaa Hämeenlinnan Teatterista. Siellä juhlistettiin artistin 50 vuotta lavoilla. Konsertin jälkeen nähdään vielä henkilökuva Kaunistosta eli parituntinen paketti on tuhti.

Kaunisto on hyvinvoiva musaveteraani, suorastaan onnellisen oloinen. Etenkin juhlakonsertissa hän on enemmän laulelmallinen kuin iskelmällinen. Ohjelmassa on runsaasti Topi Kärkeä ja Charles Aznavouria sekä slaavilainen aloituspuoliaika.

Pasi Kauniston maineikkaimpia kappaleita ovat 1970-luvun taitteen Syksyn Sävel -voittaja Sanat eivät riitä kertomaan ja Koskaan et muuttua saa. Jälkimmäisen Peter von Bagh kuittasi Iskelmän kultaisessa kirjassa ilkeästi ”kaikkeen iskelmään liittyvän jähmettyneisyyden vaaran tiivistelmänä”. Katsoja voi myhäillä moiselle haukulle joviaalisti. Estradin superlämpöisen tunnelman sinetöivät viulistitytär Verna ja pianisti-kirjailijatytär Milja.

Lavalla: Pasi Kaunisto -juhlakonsertti, la 28.11. klo 21.00 AlfaTV

Lue myös: Ismo Alanko 60 vuotta: Teemalauantaina laulaja kertoo musiikin tekemisen rakkaudesta

X