Punk’d Suomi -ohjelmassa vedätetään julkkiksia

Jaa kaverilleTilaa Seura
Punk’d Suomi -ohjelmassa Ville ”Viki” Eerikkilän (kesk.) johdolla vedätetään kotimaisia julkkiksia ja autetaan heitä huijaamaan lähipiiriään. Kätyreinä jekuissa ovat mukana Anna Laulumaa ja Heikki Ranta. © sub

Piilokameraohjelman tietää onnistuneen, jos katsoja joutuu kiemurtelemaan myötähäpeästä. Sellaista aiheuttaa jossain määrin Punk’d Suomi, jossa Ville ”VIki” Eerikkilän johdolla niin vedätetään kotimaisia julkkiksia kuin autetaan heitä huijaamaan lähipiiriään. Jekuissa ovat mukana auttamassa ”kätyrit” Anna Laulumaa ja Heikki Ranta.

Ensimmäisessä jaksossa kepposten kohteiksi joutuvat laulaja Isac Elliotin tuntemat ihmiset: hänen tanssijansa, paras ystävänsä sekä räppäri Mikael Gabriel.

Vedätykset näyttävät menevän aika lailla täydestä, varsinkin Mikael Gabrielin hermot pettävät, kun hänen luksusautonsa ollaan aikeissa hinata pois.

Radiohommista tuttu Eerikkilä on letkeä juontaja, ja pränkkääjillä pokka pitää hyvin. Sarja perustuu musiikkikanava MTV:llä alkunsa saaneeseen amerikkalaiseen Punk’d-sarjaan, jota isännöi aikoinaan Ashton Kutcher.

Punk’d Suomi, ke 4.10. klo 21.00 Sub

X