Race Night at Bowman Gray -uutuussarja seuraa kilpakautta, jossa kumi käryää, moottori pärisee ja pelti kolisee

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Race Night at Bowman Gray
Tuhannet fanit tulevat viikoittain seuraamaan ajoja Bowman Gray Stadiumille. © Discovery Finland
Bowman Gray Stadiumilla on käynnissä Nascarin kilpa-ajosesonki

Amerikkalainen jalkapallo on tunnetusti Yhdysvaltain suosituin penkkiurheilulaji. Toisena tulee hieman yllättäen Nascarin eli pohjoisamerikkalaisen autourheilujärjestön järjestämät kilpa-ajot. Niiden keskeisimpänä ajopaikkana pidetään Pohjois-Carolinassa sijaitsevaa Bowman Gray Stadiumia.

”Se on kuin Colosseum, ja minä olen kuin areenalle astuva gladiaattori. Minua rakastetaan ja minua vihataan.”

Näin tyhjentävästi asian kiteyttää eräs kilpa-ajaja Kutosen uutukaisessa sarjassa. Race Night at Bowman Gray seuraa vuoden 2018 kilpa-ajosesongin kulkua alusta loppuun. Kumi käryää, moottori pärisee ja pelti kolisee.

Eli ohjelma tarjoaa juuri sitä, mitä autourheilufanit haluavatkin. Muille televisionkatsojille sarja ei välttämättä anna paljoakaan. Ennen kaikkea sarja tulee maalanneeksi kauniin ja vivahteikkaan kuvan siitä, miltä aikuisen miehen intohimoinen rakkaus moottoriurheilua kohtaan voikaan näyttää.

Race Night at Bowman Gray, lauantai 14.5. klo 15.45, Kutonen