Rantabaari – Salattujen elämien spin off houkuttelee katsojia ronskilla puheella

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Rantabaari
© MTV 

Salattujen elämien sisarsarja yrittää houkutella nuoria aikuisia ronskilla puheella. Rantabaarissa meisseleiden koosta ja runkkaamisesta puhutaan jo alkuminuuteilla. Rintoja – naisten ja miesten – vilautellaan hetkittäin, mutta seksistä keskustellaan enemmän kuin sitä näytetään. Ainakin alussa seksikohtaukset ovat kaukana pehmopornosta.

Salatuista elämistä on tehty tusina spin offia: kauhua, komediaa ja Rantabaarin kaltaisia pikkutuhmia tarinoita. Subilla kolmesti viikossa esitettävä sarja on tähän asti isoin laajennus. Jaksoja on kuvattu sata.

Töölöläinen Meritalli-ravintola muuttuu sarjassa Trissa-baariksi, jonka ympärille rakennetaan raha- ja suhdesotkuja. Parikymppiset hahmot voivat kippistää ja kinata merellisissä maisemissa. Rakastumisen ja rakastelun lisäksi pääteemoiksi nousevat ravintolatyöntekijöiden ammattihuolet.

Värimaailma on kuin innostuneen lomailijan Instagram-kuvissa: sävyt ja kontrastit ovat täysillä. Helsingin kesän kalseat rannat eivät valitettavasti ihan pienellä säädöllä muutu hekumalliseksi Rivieraksi.

Rantabaari, ti 10.9. klo 20.00 Sub 

X