Rantamaa & Libiso – Retkikunta Jäämerelle -sarjassa nuoret kaupunkilaiset vaeltavat pohjoisessa kuin nuoremman polven Riku ja Tunna

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Moskito Television Oy / Yle
© Moskito Television Oy / Yle
Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Lloyd Libiso ovat nuoria cityhenkisiä mediapersoonia. Kaupungin möly ja ihmispaljous ahdistavat. On pakko päästä landelle.

Niinpä nuorukaiset päättävät toteuttaa haaveensa. Jätkät matkustavat Nuorgamiin ja aikovat vaeltaa sadan kilometrin matkan Pohjois-Norjan Pykeijaan. Mutta eivät sentään kaksistaan. He kokoavat someseuraajistaan pienen miesjoukon, jonka kanssa lähtevät retkelle.

Jokainen vaeltajista on tavalla tai toisella oman elämänsä käännekohdassa. Jokaisella on omat murheensa ja omat haaveensa. Näin ollen Retkikunta Jäämerelle ei ole vain pelkkä eräohjelma vaan sukellus tämän päivän parikymppisen suomalaisen miehen mielenmaisemaan.

Ymmärtääkö nykyajan nuorukainen elämästä enemmän vai vähemmän kuin entisajan nuoriso? Siinä kysymys. Lapin maisemat avautuvat komeina. Parasta ohjelmassa on Rantamaan ja Libisonin välinen kemia. Parhaimmillaan he ovat kuin nuoremman sukupolven versio Riku Rantalasta ja Tuomas Milonoffista.

Rantamaa & Libiso – Retkikunta Jäämerelle, maanantai 5.12. klo 21.35, TV2 

X