Remppa vai muutto: Ilo irti neliöistä -sarjassa on pandemianostalgiaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Liv
© Liv
Vuonna 2020 tuotantoon lähtenyt Remppa vai muutto: Ilo irti neliöistä on täydellinen esimerkki ensimmäisen koronavuoden tv-ohjelmista.

Remonttinikkarit Kirstie Allsopp ja Phil Spencer kohtaavat sarjassa vain toisensa ja pitävät lyhyissä juttutuokioissaan tiukasti huolta turvaväleistä. Sarjan varsinainen sisältö koostuu arkistosta kaivetuista vanhoista Remppa vai muutto -jaksoista.

Kuhunkin jaksoon on valittu kaksi remonttia, joita yhdistää jokin teema. Ensimmäisessä jaksossa teemana on korona-ajalle sopivasti etätyö. Northamptonilaiset Nicky ja Andy tarvitsevat kotiinsa työtilaa molemmille. Water­beachissä taas tavataan Amber ja Martin, joille tilahaasteita aiheuttaa paitsi Amberin työ personal trainerina myös Martinin hämähäkkiharrastus.

Allsopp ja Spencer kertovat omissa juonto-osuuksissaan, millainen on hyvä etätyöpiste, ja pohtivat, että etätyöt lienevät tulleet jäädäkseen. Vaikka heidän puheensa ovat yhä ajankohtaisia, tuntuvat ne kahden pandemiavuoden jälkeen myös hassulla tavalla nostalgisilta.

Remppa vai muutto: Ilo irti neliöistä, keskiviikko 4.5. klo 19.00, Liv

X