Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kodin vaihtaminen saa Sara Chafakin kyyneliin: ”Epäreilua”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Rikkaat ja rahattomat
Chafak ja Lawman vaihtoivat 1 900 euron viikkobudjettinsa 89 euroon. Budjetin pienen määrän tajuttuaan Chafak liikuttuu kyyneliin.© Nelonen
Uuden Rikkaat ja rahattomat -kauden avausjaksossa Sara Chafak ja hänen puolisonsa Jeffrey Lawman vaihtavat viikoksi kotia kahden lapsen äidin Tinja Poolan kanssa.

Rikkaat ja rahattomat -sarjassa Sara Chafakia ja Poolaa yhdistää kokin ammatti, mutta heidän elämäntilanteensa ja -tyylinsä eroavat merkittävästi toisistaan. Poola on pienten lastensa kanssa kotona, kun taas Chafak tekee töitä monella rintamalla ja ajaa autolla, jonka hinnaksi hän mainitsee 73 000 euroa.

”Tykkään tosi paljon työstä, jonka olen rakentanut tässä vuosien varrella itselleni. Tv-töiden lisäksi olen pystynyt keskittymään kokin töihin, julkaisemaan oman kirjan ja tekemään kokki-tv-ohjelmaa”, Chafak listaa Rikkaissa ja rahattomissa.

”On pakko sanoa, että joka päivä on tosi kiitollinen olo sen takia, mihin asti on päässyt ja miten on saanut rakennettua itselleen näin supermonipuolisen uran, juuri semmoisen, mitä rakastaa tehdä yli kaiken.”

Poolan asuntoon asettuessaan Chafak ja Lawman vaihtavat 1 900 euron viikkobudjettinsa kirjekuoreen, jossa on 89 euroa viikon kuluihin. Chafak liikuttuu kyyneliin kirjekuoren avattuaan.

”Tämä on vähän surullistakin, koska me tiedetään, että me palataan tämän viikon jälkeen meidän elämään, mutta tämä on monen tuhannen ihmisen arkipäivää. Epäreilua.”

Rikkaat ja rahattomat, keskiviikko 29.3. klo 20.00, Nelonen

X