Robin Packalen vieraili lastensairaalan pikkupotilaiden ilona säätiön kummivaikuttajana

Jaa artikkeli
Myös Robin Packalen esiintyy Elämä lapselle -konsertissa.
Myös Robin Packalen esiintyy Elämä lapselle -konsertissa. © Mtv
Frontside Olliella suomalaisten tietoisuuteen pompannut lapsitähti Robin Packalen on aikuistunut ja vaihtanut laulukielenkin englanniksi. Packalenin tähtäimessä siintävät kansanväliset areenat.

Lasten klinikan kummien Elämä lapselle -konsertti näytetään suorana MTV3:n keskiviikkoillassa. Muun muassa Sanni, Suvi Teräsniska ja Elastinen sekä tubetähdet Roni Back ja Minsku Pinsku vetävät shownsa koronan vuoksi ilman yleisöä.

Yksi konsertin esiintyjistä on Robin Packalen, joka on myös vieraillut lastensairaalan pikkupotilaiden ilona säätiön kummivaikuttajana.

”Oon tavannut nuoria potilaita sairaalassa ja nähnyt, kuinka onnelliseksi he tulevat pelkästä vierailusta. Se on pieni vaivannäkö mulle jonkun toisen onnelliseksi tekemisestä”, Robin Packalen kertoo säätiön nettisivuilla.

Keikalle pääseminen vaikka ilman yleisöä sopii varmasti puuhakkaalle Robinille. Korona-aikana artistilla on ollut energiaa liikaakin. Packalen ei nimittäin syty sisälle käpertymisestä ja hiljaisesta oman sisäisen totuuden etsimisestä. Kun kesän keikat peruuntuivat, energiaa puhkuva artisti ei päässyt toteuttamaan ylivilkasta itseään.

”Onneksi kevääseen osui edes muutto. Oli edes hetkeksi puuhaa!” Packalen kertoi Ilta-Sanomille alkukesästä.

Elämä lapselle -konsertti, ke 16.9. klo klo 20.00 Mtv3

Lue myös: Hauskat kotivideot by Roni Back: Kotivideoiden nuorennusleikkaus

X