Ruotsalainen Doobidoo on BumtsiBumin ja illanistujaisten hyväntuulinen kolari: hassuttelua, yhteislaulua ja äänekästä naurua riittää

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Doobidoo
Ohjelman juontaa Lasse Kronér. © Lehtikuva
Leikkimielinen ruotsalainen musiikkitietokilpailu on sekoitus kilpailijoiden lauluesityksiä, musiikkimuistoja ja jännittäviä artistiyhdistelmiä.

Ruotsalaiset taitavat tykätä Doobidoosta, sillä musiikkipitoisella visailulla on menossa jo 17. kausi. Jos kauden kolmannesta jaksosta voi jotain päätellä, Doobidoo ei ole varsinainen nuortenohjelma.

Toisessa joukkueessa kilpailevat laulaja-näyttelijä Sussie Eriksson (s.1963) ja Kylmäävä tapaus -sarjassa viimeksi loistanut näyttelijä-koomikko Robert Gustafsson (s. 1964). Vastassa on laulaja Tommyn (s. 1948) ja juontaja Anton Körbergin (s.1977) muodostama isä–poika-duo.

Visailuohjelma on BumtsiBumin ja illanistujaisten hyväntuulinen kolari: hassuttelua, yhteislaulua ja äänekästä naurua riittää. Tehtävissä pitää muistaa Sandie Shawn vuoden 1967 viisuvoittaja Puppet On a String, Mustanmeren rantavaltiot ja missä maakunnassa sijaitsee Göteborg.

Välillä katsellaan lystejä nostalgiaklippejä, leikitään anagrammeja ja kuunnellaan ruotsalaisten oman viisuvoittajan Loreenin Euphoriaa. ”Mikä hieno kappale”, hihkaisee konkarijuontaja Lasse Kronér. Kohta pitää arvata, mitä eläintä hän matkii. En olisi yhtään yllättynyt, jos lopuksi studiossa olisi leikitty avaimenkätkentää.

Doobidoo, perjantai 7.10. klo 18.30, Teema & Fem

X