Saako entinen ManU-ikoni Wayne Rooney vihat niskaansa Old Traffordilla?

Jaa artikkeliTilaa Seura
MVphotos
Wayne Rooney pelaa Old Traffordin viheriöllä Valioliigan sunnuntaisessa ottelussa Manchester United – Everton. Tällä kertaa Evertonin riveissä.

Tunteet ovat pinnassa ja mökä varmasti hirmuinen jos ja kun Wayne Rooney juoksee Old Traffordin viheriölle Valioliigan sunnuntaisessa ottelussa Manchester United – Everton. Rooneyn, 31, on nimittäin määrä esiintyä nyt ensimmäistä kertaa vastustajan pelipaidassa ManU:n kotistadionilla sitten vuoden 2004.

Kasvattajaseuraansa Evertoniin kesällä palannut maalitykki ehti ManU:n vuosinaan auttaa ”The Red Devilsit” viisi kertaa Valioliigan mestariksi, kerran Mestarien liigan ja Euroopan liigan voittajaksi sekä kerran FA-cupin ykköseksi. Sivutuotteena hän teki huimat 183 liigamaalia. Rooney on myös ManU:n kaikkien aikojen maalintekijätilaston ykkönen ohitettuaan viime kaudella itsensä Bobby Charltonin.

Rooney halusi nimenomaan takaisin Evertoniin kun kävi ilmeiseksi, ettei hänelle ManU-luotsi José Mourinhon alaisuudessa enää liikenisi peliaikaa entiseen malliin.

”Olen pysytellyt tästä hiljaa, mutta olen nukkunut Everton-pyjamassa kaikki nämä vuodet”; Rooney paljasti allekirjoitettuaan kaksivuotisen sopimuksen liverpoolilaisseuran kanssa.

Rooney aloitti liigakauden upeasti ja teki ottelussa Cityä vastaan liigauransa 200:nnen maalin – kaikkien aikojen tilastossa edellä on vain Alan Shearer (uskomattomat 260 osumaa).

Jutun ensimmäisen lauseen ”jos” johtuu siitä, että tätä kirjoitettaessa ei ollut selvillä, saako Rooney kenties jonkin rangaistuksen jäätyään toissaviikolla kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta.

Su 17.9, klo 17.55, Viasat jalkapallo

X