Salattujen elämien Pihlajasatu -sarjassa pääosaan astuu Anneli Rannan näyttelemä Helena

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Anneli Ranta, Tero Tiittanen ja Jarkko Nyman näyttelevät Pihlajasatu -draaman vaihtoehtotodellisuudessa.
Anneli Ranta, Tero Tiittanen ja Jarkko Nyman näyttelevät Pihlajasatu -draaman vaihtoehtotodellisuudessa. © Mtv3
Pihlajasatu pyörii nyt MTV3:lla kolmatta kesää. Tällä kaudella on jo nähty Dahlian vaihtoehtoinen tarina, ja tänään pääosaan astuu Helena (Anneli Ranta).

Salattujen elämien sisarsarjoista idealtaan hupaisin on Pihlajasatu, jonka nimikin on nokkela väännös sarjan keskeisestä tapahtumapaikasta, Pihlajakadusta.

Pihlajasadussa nähdään vaihtoehtoisia mitä jos -juonikuvioita, joissa päähenkilöiden elämä on mennyt toisia raiteita kuin pääsarjassa. Tämä on kätevä tapa tuoda mukaan takavuosien henkilöhahmoja, ilman että tarvitsee herättää ketään kuolleista – tai turvautua 80-luvun Dallasin ”koko tuotantokausi olikin vain Pamelan unta” -tyyppisiin ratkaisuihin.

Sarja pyörii nyt MTV3:lla kolmatta kesää. Tällä kaudella on jo nähty Dahlian vaihtoehtoinen tarina, ja tänään (Anneli Ranta). Helenan vanavedessä ruutuun palaavat hänen poikansa Sergei (Tero Tiittanen) ja Sebastian (Jarkko Nyman). Kaikilla kolmella pyyhkii vaihtoehtoisessa todellisuudessa hyvin: Sebastian on poliisi, Sergei juristi ja Helena onnellisesti naimisissa Aki Nikkisen kanssa. Mutta pitkäänhän elämä ei tietenkään näin tasaisena jatku.

Salatut elämät: Pihlajasatu, ma 6.7. klo 19.30 Mtv3

Lue myös: Aikatauluttomuudesta nauttiva Pihlajasatu-näyttelijä Inkeri Mertanen: ”Kun ei voi matkailla, täytyy tuoda kesätunnelmaa kotiin”

X