Scream Queens -kauhukomediasarja pureutuu osuvasti niin etnisyyttä, sukupuolta, seksuaalisuutta kuin luokkayhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin

Jaa artikkeliTilaa Seura
Scream Queens
© FOX

Uusintakierroksen aloittavassa kauhukomediasarjassa yliopiston sisarkunnan jäsenet yrittävät selviytyä kampuksella riehuvasta sarjamurhaajasta. Vinoutunutta huumoria ja verta tihkuvaa splatteria annostellaan runsaalla kädellä.

Scream Queens satirisoi nautittavasti amerikkalaisen pinnallisuuden kuvastolla ja nauraa samalla partaansa perinteisten nuorisosarjojen konventioille. Sarja sijoittuu maailmaan, jossa kaikkein tärkeintä on se, miltä näytät, ei niinkään se, mitä olet. Tyhmä ja turhamainen saa olla, mutta ei ruma.

Jakso jaksolta tematiikka ja henkilöhahmot syvenevät. Sarja pureutuu osuvasti niin etnisyyttä, sukupuolta, seksuaalisuutta kuin luokkayhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin. Loppujen lopuksi yliopistomaailmaan sijoittuva Scream Queens on riemastuttava hahmotus nykyisestä totuudenjälkeisestä ajasta, jossa oma kokemus on tärkeämpää kuin todistetut faktat.

Scream Queens, pe 15.2. klo 23.00 FOX

X